kelikkk la saya pelisss!!

more hair clips


weekend tak de banyak aktiviti..so buat ni je... tatau nak panggil apa... boleh sepit banyak2 klip n gantung je...


button ni free gift ari tu....
(clip yg purple tu pakai button yg baru beli tu) - sori gambar tu je yg ada...yg close up tak le upload plak...huhuhu



ni button yg beli tu...cute kan??

ada satu lagi hair clip yg sara dah wat pakai button ni tapi gambo tak le upload...cd camera ni dah jam kot...adeiii bengangnya aku!!!!!!!!!!



foam


setakat ni dalam stok sara ada kaler pink.biru n putih...
so sesapa nak oder frame sila ym or email sara ye...(pink tu lawo...bukan lite pink tau... tapi hot pink!!)

buttonnn!!


baru sampai..panas2 lagi nih...cumil2 weiii geram tau.... very tiny button!!

tengok...sama besar ngan bunga raya kat duit 10sen tu he...hehehehe
baik aku simpan..kalau jumpa dek adam..."mami...candy....hehehe" (aiyarkkkkk!!)
sara beli kat sini : color city shop

hair clip


sempat siapkan 6 klip untuk arissa...dia balik sekolah nanti mesti exited...hehehe...
p/s: kalau nak tempah sila lah ym sara...!!

body art

body art...karya dari adam...











tempahan dr mem_meda


akhirnya siap la sudah tempahan 30 keping kad raya tahun 2009 ni utk mem
design yg simple sbb mem nak simple n sesuai ngan bajet beliau...so ni la hasilnya,harap mem berpuas hati n terima kasih sebab beri kepercayaan pada sara....(beliau ialah customer pertama sara yg oder banyak2 cam ni....) - ada gift misteri untuk beliau....
...so pas ni boleh fokus pada projek lain...ada ke projek lain?? :p


adam




sampai meleleh air liur baca buku....


gambar candid adam tengah baca buku...hehehe...takde cerita baru nak cerita....so layan gambar adam je la ekk...



bookmark


mlm tadi sesambil tengok tv sempat wat bookmark ni...guna ribbon kaler kuning...material gros,felt n button....hihihihi

ribbon


stok ribbon baru sampai...sangat cumilll n cute....sesapa berminat nak oder ribbon bookmark mmg sesuai hehehe....


stok ribbon yg semakin bertambah...yey!!!
aku suke kumpul ribbon...tapi skang dah pening kepala...cemana nak simpan elok2...adess...






kad tempahan dari kak jue


ucapan dalam kad..boleh di tarik keluar

tunjuk skit je...ucapan kat dalam tu rahsia aaa...






bahagian tandatangan....
tempahan dari kak jue...thanks sesangat sebab selalu oder ngan sara...kak jue ni antara regular customer sara....ehehehe... kad kali ni untuk suami beliau, sempena b'day n fathers day... 2 in 1 card la kiranya....kali ni sara cuba sesuatu yg baru untuk kad ni...harap kak jue suka...simple je utk lelaki kan..takkan nak bunga2 plak...hehehe....dalam kad tu plain je sbb kak jue nak try asah bakat menulis ayat2 romantik...hehehehe (p/s: kak jue jgn malu2....tulis je...utk hubby lg pun kan..mesti makin sayang ohh!! hubby akak...n blanje li****ie lagik...hahahha)




hair clip


ok sempat siap lagi satu....cemana kawan?? ok ke tak cubaan ke tiga ni??


pes time wat ni....tak cantik la...huhuhuhu


arissa je exited nak pakai....hahaha



sempat snap adam tengah berangan tadi...kihkihkih

tengook kawan2 wat hair clip..teringin nak wat..tapi tu la..adesss jahitan tak bape kemas....nak cari alligator hair clip tapi tak tau kat mana....kawan2 kalau ada jual bg tau sara ye....sara nak beli....yg ni sara test pakai snap clip je dulu....



tempahan dari kak jue


ada bling2 skit

free gift untuk kak jue...ribbon bookmark....
cuma kad yg belum siap lagi....nanti bila dah siap sara letak kat sini ye....


zhaneez giveaway!!



first join giveaway cam ni.... very exited!! hope boleh menang all cute thing kat atas ni....adesss please...please...let me win!!... ;P
sara sangat suke tengok all craft stuff yg zhaneez ,
jahitan kemas.... adeii bila la sara nak pandai cam dia... so pada kawan2 yg nak menang felt craft ni boleh ke blog zhaneez
giveaway ni bermula 15 until 30 june...so sempat lagi nak join...


daging goreng



rasanya dah lama tak makan daging...since mr.hubby kena diet sbb kolestrol dia tak bape mengizinkan...hehehe now dah ok balik so hari ni sara wat daging goreng....

caranya:

250gm daging
2 ulas bawang besar (saiz sederhana)
1 biji lada besar
kunyit n garam - gaulkan dengan daging
minyak untuk mengoreng

then cara nak goreng tu...first sekali goreng tanpa minyak...bagi air daging tu kering then baru la masukkan minyak..bila dah mula garing masukkan bawang n lada....

ok dah siap....senang weiii.....

p/s : tak le makan selalu sbb banyak minyak ;P



new stamp


baru sampai...panas2 lagi...cantik tak kawan2??? untuk kad n frame sara akan pakai cop ni....hehehe....tak mo pakai stiker dah...
p/s: kalau nak oder pun boleh banyak design ada...beratus2...sara pun amik masa 3,4 hari nak decide design mana....huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...