kelikkk la saya pelisss!!

tempahan dr puan khaty




bahagian dalam






akhirnya siap jugak la tempahan dari puan khaty, 20 keping kad raya n 200 keping sampul duit raya...
beliau nak design paling simple n warna yg lembut...so sara guna kan lite blue n lite green match dengan ribbon lite pink...warna yg sweet n cute...
fuh mencabar gak ler...penat melipat sampul duit tu...huhuhuh!!!



mersing



































































hari khamis lepas mr.hubby tetiba ajak gi jalan2 ke mersing...seperti biasa la kan...dia kan suka suki dia je nak gi mana2 tak payah plan...so aku sebagai isteri mithali ikut kan ler jugak....(walaupun aku tahu...aku jugak yg penat...huhuuhu) , oleh sebab tak de plan pape..mlm tu gigih la aku kukus kuih lapis n pagi tu aku goreng roti celup telur utk bekal.... just sumbat baju dlm luggage n jalan...wakakaka.....mama cakap..korang ni mcm koboi..nak pegi memana main pergi je...kihkihkh...ku tadahkan jugak telinga,dah tu nak wat cemana kan...mmg dia mcm tu...



kat mersing tak de gi mana2 pun just pusing2 sekitar bandar mersing,makan2 n lepak2 dalam bilik...adusss...aku terasa sangat masa terbuang...ape taknya...tempahan dah makin menimbun nih..penin pala aku..rasa tak cukup kaki tangan n masa....aduhhh....mr.hubby plak nak berholiday.....so berholiday la aku dalam tensen2...!! :p










stok dress kanak2 NEW ARRIVAL!


baru sampai semalam....
kain cotton sangat cantik n selesa...bkan cotton jenis nipis tau....sedap pakai n nampak tegak je.... corak pun simple...warna hijau....saiz 4,5,6,7
pas ni sara update ukuran... harga adalah rm50 termasuk kos pos....
so kepada ibu2 yg dah start nak kumpul baju raya untuk anak2 dara...sila la ym or email sara....

stok adalah terhad!!!

tempahan dari sunarti


tempahan hair clip dari puan sunarti....dah pos hari ni ye...thanks for the support!!

angpow



oleh sebab angin aku tak bape baik...sampai melaka pas siap kan apa yg patut aku start wat kerja aku...ni aku siapkan contoh angpow pakai kertas bunga2 yg di request dari "katon" member dr ss tru ym...
sib baik mama ada layan adam n arissa...so aku leh wat kerja tanpa gangguan...nak2 bila mood tak baik nih...huhuhuh....

cenderamata dr brunei


kakak ipar sara pi brunei 2 minggu lpas klu tak silap...dpt la beg n fridge magnet ni dr beliau...thanks!!
blik kl pun tak de menda menarik...just amik mama n lepak2 jt umah pakcik kt kajang....aman very the malas nak gi pusing2 town....huhuhu...tengah hari sabtu dah balik melaka...wahh meriahnya hidup aku!!!!!

hair clip








pilihan warna (wat masa ni jer ekk...nanti ade kaler lain sara update)


sesambil panik sempat lagi aku update blog... sesambil update blog sempat lagi aku siapkan hair clip ni....menggunakan alligator hair clip....hehehe.... berminat nak tempah?? buleh... (sekarang harga promosi....!!!) sila email or ym!!





stiker
























stiker yg aku oder tu dah sampai...hehehe..puffy sticker...cun2 sume....sesapa nak beli or berminat nak swap ngan aku leh email or ym or comment nnti ye...hehehe kalau nak beli tak mahal pon...rm3.90 cantik tau ader glitter2,puffy2...
amik sume cuma rm18 jer...tidak termasuk kos pos...heheheh!!




aku panikk!!

omak den nak datang weken n i...tapi aku panik sebb?? sebab.............

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



umah den macam kapal pecah.... nak2 sarang ni ha (kunun2 work station aku la nih)....huhuhu...mau kena hat attack mak aku...adeiii..... tulun...tulun!!


award



award dari en.jebatderhaka
thanks jebat... n sara nak bagi pada sume yg ada dalam bloglist sara ni dan juga crafter group...
paklah....hang leh amik ni....ekekekee!! (pengunjung setia blog den...!)

headband




pas subuh tadi sempat siapkan headband ni untuk arissa...so boleh la dia pakai gi sekolah....hehehe...nak tempah?? sila ym or email sara....!!


al-kisah hari ni....



gigi adam dah banyak....heeeee!!!




mr.hubby baru pas potong rambut.....





dinner kat sini...






ada promotion....







walaupun kitaorg tengah diet...big portion pun licin..adeiiii....



lama tak update...bz siapkan tempahan...alhamdulillah...ada perkembangan la jugak....tapi tak de la banyak sampai tak le handle...hehehehe....

hari ni tak de wat pape pun...just keluar lunch,pastu gi survey kain..hehehe kain utk raya la...huhuhu...kalau time nak beli kan...mesti tak de yg berkenannya...time tak nak beli banyak plak yg berkenan ye dak?? korang pernah tak jadi mcm tu?? akhirnya balik tgn kosong jugak...adeiii....



mlm tu mr.hubby gi potong rambut,so dia drop sara kat hypermarket...sebab sara nak beli brg skit...(dapat tempahan baru...200 keping sampul duit...adeiii.....)



pas tu singgah dinner terus la...kang konon2 la...kalau balik kang nak masak lewat plak makan...(wakakaka aku punya alasan la tu...)



on da way balik..dalam kereta...terjadi la perbualan mcm ni:



arissa: mami,masa mami kecik dulu sapa jaga mami??

aku: mama tok la

arissa: ayah duk mana?

hubby:ayah nenek yg jaga

arissa:abis arissa duk mana??

hubby:arissa tak de lagi masa tu

arissa:abes arisa pegi mana??

hubby:arissa dalam perut mami la... (aku dah tak tahan gelak dah masa ni...)

aku: wehh tengok tu...apesal kereta tu... (aku konon2 nak alih topik la...)
arissa:kalau ayah kawin ngan mami baru arissa keluar ke??


aku n hubby: iyeeee!!


moral of the story: banyakkan membaca...wakakaka...kita tak le nak duga bila soalan2 cepu cemas ni akan ditanya...well budak2 kan banyak soalan,banyak menda dia nak tahu...so..aku kena la amik masa skit baca buku2 ilmu keibbaan ni....hurmmmmm...!!!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...