kelikkk la saya pelisss!!

tudung hawa

tudung hawa ni kenis kain net tp dlm dia ada lining so tak nipis...awning jenis full cap...paling suka sbb batu2 tu jenis elok..so bling bling tu mmg berkilat betul....

yg ni plak jenis kain lycra...berat n terletak....awning jenis half cap span

ni label hawa...mmg original tau...


ciri2 dia....slim bgh bahu...so dia tak kembang bila pakai...terletak je kat atas bahu....



yg ni pun jenis lycra,awning jenis full cap...kain dia mmg sedap pakai
so pada kawan2 nak oder bole le sms sara 0129504644,sementara sara ada kat KB ni sehingga 11hb.... utk warna sume sara bole carikan...harga pun tak mahal rm35-rm45 (tidak termasuk kos pos) tengok pada design n jenis kain....mmg tak nyesal beli ooo... mmg sedap pakai...!!




raya 2009 ~ raya ke4























hari ke4 tu aman tak mo balik lagi tapi aku paksa gak ajak balik...ye la hari raya duk kat pulau tak de org tu....bosan gilerr!! so kitaorg gerak balik kb dalam kul 4.30ptg dr jeti tu...sampai gak la mlm tu dlm kul 8mlm...ye la dlm bandar jem...so amik masa la gak nak sampai kan....padahal kalau time biasa dalam 2 jam dah bole sampai....





raya 2009 ~ raya ketiga!













pagi2 lagi sesudah subuh kami gerak ke kenyir...ni pun first time gak la dalam hidup aku pegi holiday time raya... sungguh aku rasa pelik....beraya ke bercuti?? mcm tak de maknanya beraya...sebab dalam kepala otak aku...raya la kita berkumpul sanak saudara,jauh dan dekat mengeratkan lagi silaturahim...yg kecik2 time ni la nak kenal pada yg tua... harap2 semoga ikatan kekeluargaan makin erat dan mesra....ye la kan...ade jugak yg tak kenal sedara... maklum la jumpa jarang2...pastu sume merantau...time beraya la kita berkumpul sume2....jumpa 2,3 tahun sekali eh org tu dah kawen..eh org ni dah anak 3...eh org tudah meninggal...time tu la nak amik tau sume kan...sungguh pelik kalau pergi bercuti time raya....tapi aku layan je la kan...!! apo nak dikato!!

raya 2009 ~ raya kedua!



first time le dalam seumur hidup aku beraya kat shopping complex....huhuhuhu oleh
sebab tak de aktiviti pd raya kedua tu aku n aman jalan2 le pusing2 kl...singgah kat KLCC....pastu baru perasan...aku ni beraya kat mesia ke kat bangladesh?? ke kat indon nih?? huhuhu tak sampai sejam terus cabut balik....wakakaka...pastu gi pusing2 shah alam...konon2 nak tengok tempat berdating la dulu....pastu balik umah mak..sambung aktiviti membesarkan badan.... syokkan beraya kat KL??? huhuhuhuhu.aman siap cakap...kalau setakat nak guling2 cam ni tak yah
balik KL...kat melaka pun bole guling2...huhuhuhu.....

raya 2009 ~ raya pertama!




adam jatuh tangga pagi raya....huhuhu lebam le jugak hujung mata tu.... sib tak banyak tangga...setakat 2,3 anak tangga je...tu la! org sibuk2 bersiap dia sibuk turun naik tangga

adam tunjuk gigi dia yang besar tu...hahahaha














sempat lagi posing...on da way nak ke rumah makcik...21






















tak sempat update...last day sebelum balik raya ari tu dapat hadiah dari kak era utk komen kedua terbanyak ari tu...terima kasih ye kak.... very the comel loceng tu.....









akibat terlelap

baru je terlelap lepas solat asar tadi dlm 10 minit...dah jadi cam ni...baru 10 min tau...bukan 10 jam....cemana plak kalau aku cuti 2 hari..3 hari?? huhuhuhu...



bila marah dia tak takut oooo....tengok la muka dia...

bila cakap "mami nak jual adam kat lori old news paper tu" haha baru tau takut....






muka pas kena marah.....tapi menten tak nangis!!










pas kena marah layan pocoyo sorang-sorang...kakak dah tido!!
tetiba aku rasa cam nak angkat bendera putih n cakap....2 dah cukup lah....tak larat dah...bole??:p

preview bj raya arissa

sara sulam sequine pada baju arissa sbb plain sangat....simple je...dah lama nak buh sequine bunga2 ni... ari ni br le bole letak sbb sequine ni multi kaler...so kalau baju bercorak tak nampak le kan...huhu amik masa 1/2jam je sbb adam tido..hahahaha
sori nampak benang bhg dlm...lupa nak potong...hahaha
p/s: sila klik pada gambar utk lebih jelas...!!

notty boy 2


abes lipliner mami!!!! grrrrrr......




utk cikgu arissa


semalam arissa request kad raya untu cikgu dia...so ni la hasilnya...simple je...pakai je bahan2 yg ada....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...