kelikkk la saya pelisss!!

temankan mama


hari ni temankan mama sara pergi kenduri best friend dia masa belajar kat itm.... seronok tengok diorg jumpa kawan2 lama....mcm2 cerita keluar....hahahaha....old skool..!!
pak cik rahman ni (yg berbaju melayu kuning) polis kat ipk melaka,tak sure plak apa pangkat dia...tp melihatkan majlis tu mcm berpangkat gak la...kalah sure heboh...ekekeke...kenduri perkahwinan anak perempuan sulung beliau ni berlangsung di dewan serbaguna ipk melaka...sori tak amik gambo pengantin...sbb den tak kenal pong!

bistro ni dlm halaman rumah dia je...seee halaman dia..penuh bunga-bungaan je...















malam tu plak bawak mama pergi makan kat faberet bistro aman...makan mmg best kat situ...suasana kampung...tp makanan dia mmg tip top,harga pun tak mahal... kalau sesapa duk area ayer keroh mesti tau bistro nih...


pengumuman penting!!

kepada semua kawan2....sara ada tambah blog baru khas untuk barangan kraft... sbb sara rasa blog ni dah mcm rojak dah....huhuhu....
dan kpd kawan2 crafter group dulu tu sara movekan link kawan2 ke blog sana ye....kalau ada yg tercicir tu sila bg tau sara...
and sila2 la add link or follow blog baru sara sbb insyaAllah dlm masa terdekat ni sara nak anjurkan giveaway sempena pelancaran blog baru
blog ini akan masih beroperasi seperti biasa...sara akan tetap update jugak kat sini....sila la ke

SARARISA - CRAFT

tempahan dari kak ain





see...bling..bling...tampal satu2 tau...adeiii....

tempahan dr kak ain... frame saiz A4.... kaler sebenarnya purple lavender tp dlm gambar ni nampak cm biru la plak...adeiii....kak ain nak yg bole sangkut kat dinding...sbb tak mo tampal kat peti..kang abes dikerja kan dek askar2 dia...hehehe...
harap2 kak ain suke n bole tempah lagi utk askar2 akak ye...thanks!!








tempahan dari kak eja


see..nampak tak bling2 tu?? pedihh ooo mata nak tepek dia....



tempahan dr kak eja... untuk princess dia bg kat cikgu sbb dia nak pindah nanti..
harap2 kak eja suke....beliau mmg nak sume kaler pink je...kaler faberet princess dia katanya... harap2 beliau suka...thanks ye kak eja!!


tukar cat baru

yahuu... dah tukar cat baru...lama2 sekali tukar seronok jugak...hehehe...jemu gak pandang wajah sama kan....kecuali cinta hati saya la,mana pernah jemu... terima kasih pada en.ady
dia yg tolong tukarkan...n tak lupa tahniah sempena dapat bb baru...sila ke blog beliau utk tengok bb dia yg super tembam tu...hehehe....


ada beza tak??


ni sebelum pakai pape...nampak tak bekas2 jerawat tu??


yg ni lepas cover ngan cream...



yg ni pas pakai cream n bedak




yg ni pakai cream,bedak n touch up2 skit....

apa yg aku merepek ni?? hehehe..sebenarnya baru beli cream ni.... sangat suke texture dia...ringan n tak bercapuk2... boleh cover parut2 jerawat...tk mcm concelaer biasa or foundation... boleh cover parut,wrinkle n as uv protection...

sesapa berminat boleh hubungi sara....





ni la produknya!!... miniature BB cream harga rm20 setiap satu termasuk pos express....



semalam....


masak ketam sos n sayur je...huhuhu


dessert jelly laici



org yg tak sabo...sabo..panas tu nak oiii...


ok tak dapat ketam...ngan pinggan2 ko tarik ye...sabo laa...tunggu ayah!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
--


perut kenyang hari riang!!! hahahaha



tempahan dr hani












lama tak wat...ni kira nk panaskn enjin blik ler nih....tempahan dr hani utk prince n princess beliau...
p/s: abaikn gambar dlm frame tu...hihihihi...



from s'pore with love....


brg wajib beli....kalau tak beli harosss la aku majuk hehehee!!


koleksi makin bertambah!!!



tengokkk...ade je yg berminat ngan koleksi mami nih!! eiiiii babab kang!!!!

br sempat snap FM yg aman wat balik dr s'pore ari tu...hehehehe


wekend









wekend lepas balik kl...hari sabtu tu ada makan2 kat umah maklong kat puchong...mlm baru balik...adam dah keletihan dlm kereta...mau taknya, main je...ramai sepupu sepapat jumpa kat sana... huhuhu....
hari ahad plak makan2 kat umah mak... penat gak le melayan tetamu n kemas umah...pas maghrib terus gerak balik melaka....sampai terus titon tak sedar apa dah...penat sehh!!

aku dah berjaya!!!











aku sayang bj nih...upah sulam je dah rm200++..sulam ayak...atau sulam goyang...hadiah makcik aku....kalau aku takdenye nak wat sulam mahal2 wei...sama mahal ngan kain....huhuhu!!
apa kehalnya tetiba aku letak gambar sendiri nih?? hahaha..ok tujuannya nak suh korang jeles.... sbb ni sume baju lama yg aku bole pakai balik.... sementara en.hubby takde sara nak kemas almari tu...rasa mcm nak try je...bila pakai..aikk muat weii...aku dah kurusss....yahuuuu!!! kalau timbang2 balik turun dekat ngan 5kg....wahahahaa...banyak tu beb....berkat posa bersungguh2 ni...ermm... harap2 berterusan le pasni... ni semua bj lama...yg purple tu pakai masa tunang n yg putih tu masa akad nikah....tak caya sila scroll kebawah ye...ada bukti ok... tp sori le agak blur sbb snap terus dr album....
kpd en.hubby tak rasa ke nak bagi reward atas pencapaian cemerlang isteri anda nih!! :P






































AMARAN: PIHAK SARA-DARLING.BLOGSPOT TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB DENGAN SEBARANG MASALAH YG AKAN TIMBUL... SILA ABAIKAN ENTRY INI JIKA ANDA TIDAK SUKE... ENTRY INI TIDAK BERNIAT UTK MENYAKITKAN HATI SESIAPA!!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...