kelikkk la saya pelisss!!

weken ini...

lama tak update...weken ni tak de apa2 aktiviti yg menarik pun...
dari pagi
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
tu je la...petang keluar amik baju kat tailor,makan2 pastu balik masak skit...adik ipar datang umah..makan2,sambunt tenet kejap cross stitch lagi...adehhh!!

wedding adik ipar


hantaran: yg biru tu dari perempuan utk lelaki

mas kahwin



hantaran dr lelaki utk perempuan



sebahagian family










kakak ipar den....





salam,
maaf banyak2 lama sungguh tak update blog ni... sangat bz sejak menyiapkan cross stitch tempahan kawan... pastu pada 14hb yg lepas adik ipar kawen... so mertua semua berkampung kat rumah sara....
insyaAllah majlis sebelah kami akan berlangsung pada 27hb di cheras...(kena cuti lagi la cross stitch nampaknya)
ni baru sebahagian gambar...selebihnya boleh tenogk kat FB sara ye...





(gambar diambil di lobi CTRM) ~ arissa n adam exited tengok model kapal terbang airbus dan boeing yg besar tu...ekekeke... siap nak wat balik umah plak dah... ;P
diantaranya model airbus A380...
semalam kami ke parkson kat melaka mall...ada warehouse sale... sempat la rembat sandal sepasang,baju selai dua..makan2...
pastu balik sambung wat cross stitch... petang keluar hantar kain..nak pakai kenduri nanti..tatau la sempat ke tak...hehehe
petang tu pergi opis mr.hubby,sbb dia nak ambik brg... mlm keluar lagi ke giant beli brg...adeiiii... asik keluar je...bila nak siap cross stitch nih!!!
xstitch in progress sara update kat sini ye!!---> sararisa-craft

xstich lagi


akhirnya sampai jugak xstitch kit yg sara oder... dr craft valley
projek ni adalah tempahan dari kak ain... agak2 sempat ke siap ujung bulan nih?
huhuhu..nampaknya semua aktiviti tenet,fb dan blog dibekukan sementara...ekekeke... nak kena fokus nih!!
bak kata citer korea: aja fighting!!

cadar baru untuk princess


cadar baru untuk arissa... sara oder dr rapi anggun
cadar dihantar bersama hadiah giveaway minggu pertama... sebotol jamu...jamu apa? ehehe rahsia la.... thanks pada rapi anggun...
layan gambar adam yg over exited...ekekeke...
ni gambar adam pagi tadi..baru bangun tido...tengok rambut... panjang daaa.... cemana nak wat ekkk?/ kalau gi kedai gunting meraung2 tak mo gunting...huhuhu... sesapa ada idea tak?? cemana nak wat??


potpuri


potpuri untuk bilik arisa...
pada yg berminat boleh hubungi sara untuk tempahan...


home sweet home

akhirnya.... bila dah balik rumah baru lah boleh rehat sepuas-puasnya, selasa pagi kami gerak dlm pukul 5pg,sempat sembahyang subuh di gua musang, berhenti rehat sekali lagi kat masjid bentong... dlm kul 12 baru sampai KL... pas rehat kejap hubby plak ajak ke kumpulan utusan...ada ware hause sale utk buku2 dan majalah keluaran utusan...sempat la beli majalah dan buku2 bacaan n buku aktviti untuk arisa... teringin nak beli novel tapi memikirkan sara terima tempahan dr kak ain untk cross stitch... sara tak jadi la beli..nanti lambat pulak siap cross stitch tu...
pukul 2 balik melaka...rehat2 mlm tu keluar ke teso beli brg dapur....huhuhu penat sungguh hri semalam...
hari ni rehat dan laundry je lah kerjanya....ermmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...