kelikkk la saya pelisss!!

fridge magnet ~ london


windsor ~ booked!
eye of london ~ available
buckingham palace~ available



RM10 only !!

sila email or ym or sms sara ye...stok ni sahaja no repeat oder...thanks!"

result ujian arissa


english 90%



sains 100%




jawi 97%



maths 75%


bahasa malaysia 64.5%
Smiley
huruf semua tunggang langgang...terbalik....adeiiSmiley

rompin beach resort

kali ni kami pergi rompin beach resort plak... last minute pnya perancangan...sebenarnya tak de rancangan pun...mr.hubby call dr opis dlm kul 9.30pg..."jom gi jalan2..." pastu suruh kemas2 siap2 dlm kul 11 nanti dia sampai terus gerak...sara masa tu baru je rendam tuala,adam n arisa baru bangun..umah bersepah..breakfast belum makan... tension betul la kalau mcm ni... mr.hubby kalau tetiba dia nak gi jalan2 mmg mcm tu... sara tak suka tinggal rumah bersepah,kain tak berlipat,pinggan tak berbasuh,sampah tak terbuang...mmg hangin jugak la pagi tu..sampai kul 10 tak tau nak wat apa pun lagi... ambik baju pun main taruk je... bab packing ni yg paling sara tak suka...bab nak bawak apa mmg selalau dlm kepala sbb mmg kitaorg selalu travel...brg2 kecik mcm ubat gigi,panadol,ubat ketiak,bedak,lotion,minyak angin mmg dlm beg kecik..nak packing terus masukkan je..baju tak kisah sangat ambik je la... tp kalau tergesa2 mcm tu tinggal rumah nak gi jln2 pun hati tak senang...plak dah tutup ke..gas dah chek ke...tingkap dah chek ke...adeiii...geram..geram...(ke sara yg over??) huhuhuhu...

sepanjang perjalanan tu...dari segamat sampai la ke rompin punya la lebat hujan tak berhenti2... membawak ke malam..sampai ke pagi esoknya sampai la kitaorg chek out...hahaha..kalau berenti pun kejap2 je tak sempat kering tanah pun....lepak je la dlm bilik,pusing2 pekan...
harga bilik rm178,bagi sara mahal sbb bilik biasa sahaja...breakfast pun biasa2 je...tp bubur nasi dia best..sbb ada cuka halia...wahh terbuka selera kalau makan panas2...
so malas nak cerita panjang...enjoy the pic ye...




hujan yg lebat...


baru sampai...arissa sibuk dengan bantal busuk dia...takut tertinggal...






kat lobi..sebelum keluar dinner...














gambar ini cuma ilusi...sebenarnya saya adalah kurus dan selim...wakakakaka



lepas belasah semangkuk bubur nasi...abis jugak separuh keping roti...errmm...boleh la...






adam sibuk breakfast...jem sampai atas dahi...ehehehehe



lepas breakfast jalan2 kat sekitar tu...sempat singgah pasar rompin...kot2 ada kuih2 menarik..tapi malangnya tak de... so balik bilik..budak2 ni sibuk nak mandi kolam...so dlm hujan renyai2 tu mr.hu wat turun la jugak.... nasib baik lepas turun sekejap hujan berhenti...



..lama sungguh tak update blog ni...dah bersawang pun...heheh..maaf la sangat bz menyiapkan tempahan cross stitch... kalau update pun setakat blog sararisa-craft , ye lahkan...takut2 blog tu tak aktif pelanggan pun lari...adeiii..
sejak dua menjak ni sara sangat stress dan letih,penat,tak de mood...gara2 menyiapkan tempahan ni...dengan kerenah adam yang makin lasak...cuti sekolah plak tu... duduk rumah asik bergaduh je mcm anjing dengan kucing... makan nak kena on time...sungguh2 mencabar sara rasa...
kalau kerja opis mau sara hantar notis 24jam... tapi nak wat macam mana tugas sebagaisuri rumah ni tak boleh nak hantar notis,nak berhenti bila tak suka...so nak tak nak kena la telan semuanya...
kena pulak minggu lepas mcm2 sakit plak budak2 ni... adam muntah2...perut masuk angin...atau dokter panggil colic,arisa pulak sakit telinga akibat jangkitan...tido mlm pun tak berapa nak lena...sorang duk sakit telinga...sorang duk merengek2 tak selesa perut...
siang pulak mcm2 peel...adeiii cukup2 la 2 org..aku dah tak sanggup lagi rasanya...melainkan mr.hubby nak bagi aku pembantu...boleh gitu?? :P

pemenang sararisa-craft giveaway 2010





dan pemenangnya ialah....peserta bernombor 84!!! yey!!

untuk hadiah misterinya adalah seperti dibawah ini!!!








oleh kerana sambutan sangat menggalakkkan... sara tambah lagi hadiahnya!!
org yg bertuah itu ialah:


peserta terawal.... peserta nombor 1





peserta ke 100






dan saguhati kepada follower ke 100!!
iaitu flygurl

kepada pemenang2 diatas sila email sara alamat u all ye ke sararisa_82@yahoo.com.my
dan kepada semua peserta lain anda layak mendapat free kos pos dari sekarang sehingga 30 April 2010 dengan pembelian minimum rm15 (kalau oder jgn lupa bg tau anda adalah peserta sararisa-crat giveaway 2010)
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA KAWAN2 YG MENYOKONG DAN MEMERIAHKAN GIVEAWAY KALI INI...INSYAALLAH SARA AKAN BUAT LAGI PADA BULAN 5 SEMPENA B'DAY SARA PLAK...TUNGGU!! BANYAK LAGI HADIAH MENARIK AKAN DITAWARKAN!!


dengan ini berakhirlah sudah giveaway yg sara anjurkan dr 1 hb hari tu... semalam anniversary sara n mr.hubby dating2 tanpa adam n arissa...hehehe... tak de buat apa pun just tengok wayang,makan2,jalan2...lepak2 (mcm dating2 jaman mudo2 dulu..ihikkk)

handmade by sararisa



sila ke : sararisa-craft utk join

sara nk buat giveaway ni sempena anniversary sara n hubby yg ke-6 tahun ni...so harap kepada kawan2 semua sudi menyertai dan memeriahkan lg giveaway ini!!! doakan juga kebahagian dan kesejahteraan kami ye...thanks!!

antara syarat2 nya ialah:

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.
~ tarikh tutup contest ini ialah 11 MAC 2010 pada pukul 8mlm

antara hadiah yg di tawarkan:
~ 60++ fancy button
~ 1 set love sticker
~ 3 set wooden heart shape
~ 20pc satin flower
~ alphabet confetti
~ love confetti
~ flower shape sequin
~ 2 pc butterfly memo clip
~ 15pc assorted eva foam applique
~ lace border flower
~ 2pc love cross stitch
~ 1 pc love applique
~ DAN JUGA HADIAH MISTERI MENANTI ANDA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...