kelikkk la saya pelisss!!

result ujian arissa - mid year







ada peningkatan skit dr ujian yg lepas... alhamdulillah dpt no.2 dlm kelas dia... cikgu dia cakap problem dia selalu tulis terbalik... tu yg jadi banyak salah...kalau ikutkan jawapan betul tp tulis salah...so salah la...geramnya!!



cuti-cuti bagan lalang

weken yang panjang lepas kami habiskan masa dia bagan lalang,sepang... tak de aktiviti luar biasa yang berlaku...aktiviti makan,tido tengo tv je... patang2 jalan2 kat pantai... mak sewa rumah kat sana so kami kumpul2 la kat situ... gambar tak de sbb camera tak de..huhuhu nanti la dapat gambar ehsan dr camera kakak ipar sara..sara letak kat sini ye..huhuhu

happy besdaii to me!!

hari ni genap la umur sara 28 tahun....MySpace
tak de menda yg supprise pun... sebabnya sejak 4 hari lepas mr.hubby asik duk ulang2 'mami..happy b'da' kejap2 'mami happy b'day'....MySpace sampai naik bosan mendengarnya...hahaha...


so hari ni seperti biasa hantar adam day care... pastu kami menuju ke melaka mall... ingat nak tengok wayang tp tak de citer menarik pun... so terus lunch... lepas lunch pusing2 la kat mall tu..tahun ni tak de plan nak beli apa as hadiah..tu pasal pusing2 tak jumpa yg berkenan...hehehe
hubby cakap jom pegi JJ plak..ok la pi JJ... tp tak sampai half hour..dia cakap kita gi mahkota prade je la...boleh?? tak pernah2 dia rajin nak 'tawaf' shooping mall cam gitu sekali...

aku on je la..ikut je... bila sampai sana... aku cakap nak beli handbag je la...penat dah pakai handbag besar (semua handbag aku style hobo punya)... since adam pun dah besar... nak letak pampers n botol susu dia bawak sendiri beg dia... aku pun berangan la nak beli handbag kecik...

pusing punya pusing... nampak la guess corner... tp dlm kepala aku tak mo la guess...dah banyak... ingat nak cari sembonia ke.. carlo rino ke... (sbb aku fikir aku dah tua..cam tak sesuai plak bawak bag funky2 nih)MySpace
tp dr jauh aku dah nampak new arrival... nak ke tak nak..nak ke tak... hehehe.. tak pe la gi tengok je la... bila dah tengok terjatuh cinta la dengan satu bag ni... tp letak balik... pusign2 dulu...abes bila dah jatuh cinta kan... tengok yg lain pun sebelah mata je la...wakakaka...
sudahnya pegi je la kat guess balik...tanya mr.hubby cam ne yg ni ok ke..boleh dia jawab...cantik ke..kaler can nenek2 je pakai....wakakaka... sbb beg tu kaler bronze.... promoter tu dengar kot.. dia cakap ada 3 kaler... ooo..ada 3 kaler...apesal tak letak.. dia cakap sbb new arivval..pastu brg nya limited je... terpaksa la letak satu2 je dulu... ok... then dia keluarkan kaler hitam n pink... ape lagi...mesti la pink jadi pilihan... so kesudahannya dapat la guess jugak hadiah hari jadi aku...hehehehe...
(moral of the story kena tanya kaler apa yg ada selain yg disply..hehee)
see cantik tak?? chain shoulder strap lagi.... cam muda plak...hahaha..
boleh pakai kat bahu or boleh wat sling bag... sori kaler tak berapa nampak... description boleh tengok sini
bila dah google balik... alamak ade lagi cantik la pulok... tengok sini tapi patern ni tak de la tadi..kat butik kt KL mungkin ada...ermm.... cantik kan pink??MySpace
hasil rembatan selepas itu... baju utk adam n arissa... (mami tak lupa ok...hehehe)





snap gambar sebelum keluar... baju ditaja oleh sararisa-store kihkihkih....
so kepada mr.hubby... terima kasih bg hadiah yg cun MySpace..sipa boleh pilih sendiri lagi..tiap2 tahun cam tu kan?? hehehe... so harap2nya tahun depan rezeki makin bertambah...
thanks ye bang!


7 things to stop doing on facebook!

rasanya rata2 hari ni ada acc facebook... termasuk la budak bawah umur pun... so untuk keselamatan..apa kata kita ikut guidline ni...



7 Things to Stop Doing Now on Facebook
by Consumer Reports Magazine
Wednesday, May 12, 2010
provided by



1.Using a Weak Password

Avoid simple names or words you can find in a dictionary, even with numbers tacked on the end. Instead, mix upper- and lower-case letters, numbers, and symbols. A password should have at least eight characters. One good technique is to insert numbers or symbols in the middle of a word, such as this variant on the word "houses": hO27usEs!

2.Leaving Your Full Birth Date in Your Profile

It's an ideal target for identity thieves, who could use it to obtain more information about you and potentially gain access to your bank or credit card account. If you've already entered a birth date, go to your profile page and click on the Info tab, then on Edit Information. Under the Basic Information section, choose to show only the month and day or no birthday at all.

3.Overlooking Useful Privacy Controls

For almost everything in your Facebook profile, you can limit access to only your friends, friends of friends, or yourself. Restrict access to photos, birth date, religious views, and family information, among other things. You can give only certain people or groups access to items such as photos, or block particular people from seeing them. Consider leaving out contact info, such as phone number and address, since you probably don't want anyone to have access to that information anyway.

4.Posting Your Child's Name in a Caption

Don't use a child's name in photo tags or captions. If someone else does, delete it by clicking on Remove Tag. If your child isn't on Facebook and someone includes his or her name in a caption, ask that person to remove the name.

5.Mentioning That You'll Be Away From Home

That's like putting a "no one's home" sign on your door. Wait until you get home to tell everyone how awesome your vacation was and be vague about the date of any trip.

6.Letting Search Engines Find You

To help prevent strangers from accessing your page, go to the Search section of Facebook's privacy controls and select Only Friends for Facebook search results. Be sure the box for public search results isn't checked.

7.Permitting Youngsters to Use Facebook Unsupervised

Facebook limits its members to ages 13 and over, but children younger than that do use it. If you have a young child or teenager on Facebook, the best way to provide oversight is to become one of their online friends. Use your e-mail address as the contact for their account so that you receive their notifications and monitor their activities. "What they think is nothing can actually be pretty serious," says Charles Pavelites, a supervisory special agent at the Internet Crime Complaint Center. For example, a child who posts the comment "Mom will be home soon, I need to do the dishes" every day at the same time is revealing too much about the parents' regular comings and goings.

Consumer Reports has no relationship with any advertisers on Yahoo!

Copyrighted 2009, Consumers Union of U.S., Inc. All Rights Reserved.

copy paste dr yahoo

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"




Hear Ye !! Hear Ye !!

Our most awaited contest is HERE ... right here.. right NOW !!!

The theme is "MOBS Parent & Child Look-Alike" contest.


Why LOOK-Alike?
Well... we thought .. Mother's Day just ended.. and Father's Day is coming up soon.
So what better than a LOOK-Alike Contest, right??

So all of you out there, show us your MOST LOOK-ALIKE picture
(only 1 pic per kid pls... with no editing ya).
Blog about it, TELL EVERYONE about the contest, place our contest banner at the sidebar of your blog and leave a comment here on MOBS with your email address!!

Here's the SIMPLE steps (FOR BLOGGERS)...
1. Find your BEST LOOK-ALIKE photo (must include one parent and one child)
2. Blog about it with the title "MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST" (other title will be disqualified)
3. Mention about the contest in your blog with links back to this contest page.
4. Add our contest banner on your blog's sidebar/top page
5. Be MOBS follower on blogspot, tweeter and/or Facebook (either one or all)
6. Leave a comment
PARENT NAME
KIDS'S NAME and AGE :
Tell us about the pics....
Your blog link + email address (no email will be disqualified)

NOTE : For parent with kids age 8 and below only !!


That's it !!! Simple enough?
Yeah... we didn't want to complicate things so much :)
So hurry .. get that BEST LOOK-ALIKE PHOTO out !!

BONUS TIPS... If you have 2 kids, you can send in 2 pics (but you're only allowed to win 1 prize) - basically one kid one entry!


sara rasa exited nak join contest ni sbb sara ada gambar yg baru bersama arissa...sama tak?? kikikiki




PARENT NAME : siti sarah ghazali
KIDS'S NAME and AGE : arissa sofia bt arman razni 6 tahun
~ gambar ni diambil bersama anakanda tercinta... arissa sofia 3,4 hari yg lepas... sama tak? selalunya org kata tang mata,hidung n mulut arissa tu mmg copy paste dari mummy..hehehe!! of kos la...dah anak saya!!



gelagat adam...

video

mlm tadi dah nak masuk tido dah...tengah bancuh susu adam..pastu dengar dia duk bebel sorang2... tak paham apa pun..yg pahamnya "ayokk adam..ayok adam"...biasanya dia cakap cam tu kalau dia wat salah pape....hehehe... semalam tu sbb dia patahkan mainan...

(abaikan work station sara kat belakang tu..bersepah huhuhu...tengah projek baru!!)

video

ni plak adam tengah baca buku...adeii tak reti nak panggil pelahan..mesti nak jerit..sakit telinga...huhuhu

lunch date



hari ni mr.hubby ajak tengok wayang... sbb dia half day je hari ni... dah seminggu dia bz sesangat2... ngan meeting..lunch meeting...dinner meeting...hehehe... so hari ni dia spent time ngan sara lak... ok la kan... kids sara hantar day care.. habis tengok wayang gi cuci kereta... hantar camera kat utk baiki... makan2...then baru la balik...

bg sara...sesekali kita kena la keluar berdua2an tanpa gangguan anak2...hehehe baru la rasa cam zaman2 muda dulukan... dating tanpa gangguan...ye la sara bukannya nak cakap anak2 tu satu gangguan ke apa... tapi ada masanya kita nak pasangan kita beri tumpuan 100% kat kita je... betul tak??
bagi pasangan yg rasa dah hambar tu try2 la buat... sekali sebulan ke...2,3 bulan sekali... tak pelu pergi jauh... atau lama2... cari satu port yg boleh u all duduk n sembang tentang semua perkara...lupa kan kejap pasal anak2 or rumah... cerita pasal kisah2 dulu2 ke... hehehe...

sara n hubby mmg kaki tengok wayang... zaman2 dating dulu mmg tak sah kalau tak tengok wayang..hahaha... sejak dah kawin,ada anak ni masa agak terbatas... so kami amik la inisiatif... bila ada citer best...or masa tak bz... kami akan curi masa utk keluar berdua...

oppsss...panjang lebar plak...sori..jgn boring ya! just nak share tips utk semarakkan hubungan u all saja...cuba lah!!

handmade by sararisa


handmade by sararisa: "sara nk buat giveaway ni sempena b'day sara yang akan tiba tak lama lagi...so harap kepada kawan2 semua sudi menyertai dan memeriahkan lg giveaway ini!!! doakan juga kesejahteraan sara!!

antara syarat2 nya ialah:

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.
~ tarikh tutup contest ini ialah 18 MAY 2010 pada pukul 8mlm


antara hadiah yg menanti:

~ 1 helai tudung bawal korea
~ 1 pek DIY felt (card holder)
~ 1 framed quilling pattern
~ 1 pc felt hp strap
~ fridge magnet - london
~ 12pc novelty button
~ 20pc button
~ 6pc crystall heart shape
~ 4pc crochet flower
~20pc pearl flatback heart
~ 3pc emblishment flower

INSYA-ALLAH HADIAH AKAN DITAMBAH JIKA PENYERTAAN MENGGALAKKAN!

TERIMA KASIH!!"
SAPA NAK JOIN KLIK BANNER SARARISA-CRAFT KAT BELAH KANAN TU YE!!

selamat hari ibu!



selamat hari ibu kepada mama n mak (MIL).... !!
sara sayang dua-dua... semoga kalian sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah...panjang umur dan murah rezeki... sentiasa sihat sejahtera... dan terima kasih atas jasa dan pengorbanan yg tak terhingga...

tak lupa pada ibu2 dan bakal2 ibu kat luar sana.... selamat hari ibu... semoga kita sentiasa dikurniakan kesabaran yag tinggi...hehehe..(bukan senang nak jadi ibu dizaman moden ni.....anak2 sentiasa kehadapan... moden dan berfikiran terbuka....)... apa pun enjoy dengan apa yg kita buat!!

otak beku!




hari ni sangat panas..seseambil blogwalking tu sara melayan aiskrim... tetiba adehh otak beku... u all mesti pernah rasa otak beku kan?? kalau kita makan aiskrim ke minum sejuk ke... tiba2 rasa mcm otak kita beku...

apa itu otak beku!??


kat sini info dia....



One minute you're enjoying your favorite frozen beverage or ice cream cone, and the next minute you're experiencing an excruciating headache which seems to originate from the middle of your skull. This is the dreaded phenomenon known as "brain freeze," or ice cream headache. Some experts suggest that up to 1/3 of the population is susceptible to brain freeze, especially when eating a frozen treat too quickly on a warm day. The pain of brain freeze is similar to that of a migraine headache, but thankfully most attacks last 30 seconds or less.

So what actually causes brain freeze? Researchers suggest it is a combination of your body's overreaction to cold stimuli, freezing of a cluster of nerves above the palate and a sudden influx of warm blood to the brain. Eating all of that ice cream or slushy drink too quickly didn't help matters, either. In fact, it was the initial contact between the cold food and the roof of your mouth which set all of this brain freeze activity in motion.

When you took an extra large bite of ice cream, some of it reached the roof of your mouth, also known as the hard palate. Behind this hard palate lies a cluster of nerves which act as a protective thermostat of sorts for your brain. The main nerve is called the sphenopalatine nerve, and it's extremely sensitive to abrupt changes in temperature. Once the ice cream or other frozen food causes the sphenopalatine nerve to cool down, it sends out a warning to the other nerves in the cluster. Essentially, your brain has now been told to expect a major freeze, so it had better prepare itself.

Your brain doesn't actually freeze during a "brain freeze" episode, but the sphenopalatine nerve cluster didn't know that at the time. The blood vessels surrounding the brain suddenly shrink as a reaction to the cold stimuli, or more precisely overreact. The result for you is a pounding headache which seems to radiate from the sinus area or behind your eyes. The pain is not necessarily triggered by the dilation of the blood vessels, but by the influx of warm blood which forces the vessels open again.

While all of these blood vessels are busy shrinking and reopening with warm blood, the nerves are also contributing to the pain of brain freeze. The pain receptors near the sphenopalatine nerve cluster sense the freezing of the palate, but the pain itself is referred to another area deeper in the skull. This is why you feel brain freeze deep inside your head and not in the roof of your mouth.

One of the quickest ways to reduce the duration of brain freeze is to place your tongue on the roof of your mouth to warm the palate. Once the palate becomes warm again, the nerve clusters are no longer stimulated and they will call off the brain freeze warning. Drinking sips of warm water will also minimize the effects of brain freeze, as will eating frozen foods slowly and avoiding contact with the roof of your mouth.
(sumber dari answers.yahoo.com)



tak faham english?? boleh translate kat sini






aku menang rm30K!!!

pehh tajuk... gemapak betul...kikiki
al-kisahnya... pagi tadi tengah kalut2 sedia kan b/fast utk sang suami... dapat la sms..ingatkan customer kan...biasala kata biz online kalau kul 7pg tu perkara biasa...kul 3-4 pagi pun perkara biasa...
smsnya berbunyi:
"TAHNIAH" SIMKAD ANDA BERJAYA MENANGI CABUTAN BERTUAH RM30,000 DR 'COCA COLA'
NO.PIN : DT2547
SILA HUBUNGI OFFICE: 014-783-7889. TERIMA KASIH

MSG NI DIHANTAR DR NOMBOR: 0178932164

SESAPA DAPAT MSG CAM NI TAK YAH LA PERCAYA YE... JGN SBB KITA NAK RM30K TU HILANG PLAK DUIT DLM ACC KITA... KALAU NAK KEPASTIAN CALL LA COCA-COLA TU SENDIRI...HEHEH...

(SBB KALAU BETUL KITA DAPAT HADIAH..DORG AKAN CARI KITA BUKAN KITA KENA CALL DIORG YE!!)

tudung syiria lycra





semalam kan pergi pasar malam... tengah duk pikir2 nk mkn pe mata plak melilau tersangkut plak kat tudung ni... biasanya sara tak suka pakai tudung syiria...kalau yg first2 keluar dulu tudung ni pendek skit,pastu cutting tak berapa menarik...tp semalam sbb tengok kaler cantik kan..ijo gitu..tak pernah sara pakai tudung ijo..hahaha... tp sbb ada pink2 skit hati pun berkenan la sangat... so rembat la jugak selai... tp dlm hati bila taun tah nak pakai sbb mmg tak suka pakai tudung syiria ni...
balik rumah bila dah test eh cantik la plak...cutting dia cam cutting tudung yg ada awning tu..ada lekuk kat bahu,jahitan 2 lapis...paling suka kainnya jenis lycra yg berat tu,labuhnya plak betul2 atas dada... kalau kawan2 sume biasa pakai tudung ekin tu...selalunya kualiti kain dlm rm35 keatas... so mmg berat n terletak...inner tu pun tak licin,tak sakit kat telinga tu... pendek kata wehh nyesal plak beli satu je...wakakaka...
harga plak rm25 je... try cari kat tenet ni sume dlm rm30 keatas la plok...huhuhu...
dengan gigih sara cari gambar tudung hahaha...(mr.hubby tak de umah..pi dinner ngan budak2 opis dia,banyak la masa sara...hahaha), cuba tengok cutting dia ada beza kan??
lebih lebar bukaan dan ada shape skit kat bahu lebih terletak...dada pun tutup la..
ni yg pesen lama... bukaan sempit..so bila pakai just tutup leher je... bhg dada terbuka... tu pasal sara tak berapa suka...huhuhu...
p/s: pd kawan2 yg tau kat mana lagi boleh cari yg cam sara cakap tu inform sara sama tau!! hehehe

inbox semak??!!

dr semalam sampai hari ni sara tertanya2 kenapa la kejap2 inbox sara banyak unread msg..bila tengok2 banyaknya org spam iklan jual mcm2...baju bundle kanak2 la... ribbon la...batik la... errmm... tak suka la cam tu... kalau dr web yg sara selalu shopping tak kisah la jugak..or kalau mmg subscribe..ni tah mana2 sapa2 email jualan..adeii penat nak delete!

arissa la pulak...!!

pagi tadi arissa liat betul nak bangun... agaknya dia tido lambat...sara masuk tido dlm pukul 11 tu dia belum tido lagi...
kul 9 pg tadi cikgu dia call...arissa batuk teruk... aik...mlm tadi ok je..pg ni plak batuk... so cikgu dia cakap tak nak ambik risiko..kena hantar arisa balik..wat blood test..klu ok br boleh pergi sekolah balik...huhuhuhu... penatnya nak gi sepital balik... penat weeii...MySpace

mothers day

mothers day..hari ibu... tahun ni jatuh pada 9 may 2010...
tahun ni apa agaknya idea sambutan hari ibu u all??
sara tak de idea lagi... dah sebab duk jauh of kos la kan hadiahnya kena pos...
tapi nak bagi apa ekk?? mmg tak de idea la...
kad mesti la kan?

sara rasa nak bagi lain dr lain la tahun ni... tapi apa ekk?? ehehehe tunggu...tak seperais la kalau bg tau awal2...

kalau u all ada idea nak bg apa jom la share ngan sara...

kalau u all nak pos bunga pada ibu anda boleh juga tngok sini flowers.com.my
ye la kan...ibu-ibu mesti suka bunga kan?? (kecuali sara la kot..tak bape suka...sbb mahal..alagkah baiknya duit tu wat beli menda lain..hahah) tapi lain org lain minat ye dak...

apa kata kalau perfume?? pun ok jugak,jam tangan?? ermm... kain pasang?? telekung?? gelang mas?? kalau bajet lagi besar bawak gi jalan2 or spa tretment?? wah..wah... banyakkan idea?? eerrmm... kalau nak kad istimewa handmade..boleh la ke sararisa-craft hehehe....
ok pe?? sekeping kad pengganti diri..ecewah... !!

adam dan salmonella

siapakah salmonella?? jeng..jeng..jeng...


salam semua,

agak lama tak update...sejak dua menjak ni hidup sara tunggang langgang...caca marba... mana tak nya adam tak sihat asik demam n cirit birit... selalu sangat... on and off... berulang kali pergi klinik... tukar antiboitik,tukar susu,tukar ubar...mcm2 tukar dah..sampai tak tahu nak tukar apa lagi dah... masalah ni sejak dr bulan 2 lagi... kejap dia demam...kejap dia baik... bila time demam tu malam panas betul... siangnya ok plak... makan tak berapa selera (masalahnya dokter cakap biasa la budak2...makan menda ngarut2...jgn risau tak de masalah tu...)... so habis ikhtiar kitaorg pun jumpa la dokter pakar... sapa tak risau kan kalau anak asik2 demam...asik2 demam... asik2 berak2..asik2 berak2... penat tu dah satu hal...


pada 28/4 pagi pergi klinik biasa mintak surat dr dokter biasa... kitaorg nak record yg dulu2 punya...kebetulan arisa pun demam hari tu... ambik ubat n antibiotik biasa...



tengahari pergi hospital pantai, jumpa dokter datin athi... so dia cadangkan masuk wad je utk buat stool test (stool test ialah ujian najis..kena cedok poo poo masuk dlm bekas...weekkk!!)


ambik single room...senang ada 2 katil...nak lepak ramai2 pun tak risau mengganggu org lain



tangan adam kena balut 2-2 belah...so seronok la dia boxing kakak...tak padan ngan sakit...





pemandangan dr bilik adam...depan tu sekolah menengah bukit baru kalau tak silap...



seronok la lepak2 bilik besar gile...siap main kejar2....


malamnya sara n adam je tido kat bilik...mr.hubby balik rumah sebab arissa pun tak berapa sihat... huhuhu sian arissa...


esoknya 29/4..


pagi2 lagi dah bangun... makan roti n bubur nasi... pastu main2 kejap... sbb malam tadi setiap 2 jam nurse masuk chek n ambik temperature...so tido adam terganggu... pas breakfast..main kejap terus tido tak sedar apa...sampai la lunch...hehehe



tengah masukkan antibiotik... sbb dos tu banyak tak boleh nak cucuk kat bontot...dokter kata kalau cucuk mau la bengkak tak boleh berjalan...sbb satu dos tak silap dlm 15ml kot...so kena la campur dengan air masuk kot drip...sib baik tido..kalau tak tido mau dia tarik2 menda tu....
kena pulak hari tu b'day adam...ermm kena la sangat..sambut b'day dlm sepital...hahaha... nak wat cemana... kek pun tak boleh makan..dokter tak bagi makan sbb nak clearkan perut dia.. tak boleh makan manis,buah,sayur....
hari sabtu n ahad tu dokter cakap adam dah ok..berak2 dah tak de...so boleh la kitaorg balik rumah kejap... tp mlmnya kena balik tido kat sepital sbb adam masih tak complete antibiotik...
so pagi dlm kul 11 selepas dokter round n ambik antibiotik kitaorg balik duk umah...tp sara ni nama je balik duk umah... bila sampai time tu la nak kemas rumah,basuh baju sume2...nak2 plak weken tu mak n kakak ipar datang... harusla kan nak kena kemas2 skit2..tp nasib baik la mak mertua sara siap masak sume..tak de la penat sangat....
weken tu mr.hubby tido kat sepital...arisa pulak tido dengan auntie dia kt umah....
hari ni adam dah boleh keluar...sbb tak berak2 dah..tp still kena pantang makan n makan ikut diet yg dokter bg tu selama 1 minggu... bil hospital adam rm3K++...MySpace.. tak pe la janji adam sihat n boleh makan macam biasa...mami n ayah pun senang hati
lupa plak nak cerita apa sakit adam sebenanrnya.... dlm perut/usus adam ada banyak bakteria salmonella, yang boleh menyababkan penyakit tyhpoid atau kepialu.... tp alhamdulillah setelah mendapat rawatan dan antibiotik yg betul...penyakit ni boleh dirawati...boleh baca info berkenaan penyakit ni kat sini
balik rumah update blog... pasni nak tido puas2...hehehe
p/s: gambar adam sampai hari kedua je kat sepital sebab tetiba camera tu mogok tak boleh snap...tetiba plak rosak...adeiii geramya aku...macam2 hal!!MySpace

dalam sibuk duk jaga adam sempat jugak jahitkan cross stitch untuk dokter..kalau nak tengok masuk sini ye





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...