kelikkk la saya pelisss!!

micheal jackson....


ni gambar beliau thun 1984 (den baru 2 tahun masa ni..hehehe)


pagi2 tadi buka email dapat email dr micheal jackson.com


rupanya dah setahun beliau pergi...ermm....


so RIP MJ!!! huhuhuhu...





who's mJ?? boleh tengok sini





jana trafik ke blog anda!! ~~~~ kena try!!

Sara ambik info dari blog Hati Ema, TQ sebab sudi kongsi..... tak susah pun register jer kat kotak WAWWI kat sidebar sebelah ni...... Sila la jangan malu2



SILA BACA PENERANGAN DI BAWAH


*Wawwi Matrix BlogWalking adalah widget yang akan memaparkan URL Blog anda ke senarai Networker blog yang mendaftar melalui blog anda mengikut formula Matrix nx15 dan juga merupakan sistem Autospillover.

Matrik nx15

Sebagai contoh jika status akaun anda ialah Matrik 5x5, jumlah blogger atau potensi trafik yang bakal anda terima adalah

Lv1: 5 = 5
Lv2: 5x5 = 25
Lv3: 5x5x5 = 125
Lv4: 5x5x5x5 = 625
Lv5: 5x5x5x5x5 = 3125
Jumlah Network: 3905 Blogger



*Dengan ini potensi untuk anda mendapat trafik dari aktiviti blogwalking adalah lebih tinggi berbanding aktiviti blogwalking cara biasa. Sebagai contoh jika anda melayari 5 laman web melalui Wawwi Matrix Blogwalking sehari, anda sudah berpeluang mendapat 19 525 trafik ke blog anda dalam sehari. Hal ini adalah lebih mudah, menjimatkan masa, tenaga serta wang ringgit.

Anda pasti teruja menggunakan sistem ini dengan kedalaman sehingga level 15. Autospillover
Apabila anda telah mencapai had lebar (width) downline network Level 1 anda, ahli terbaru akan dipindah ke network downline Level 1 anda itu dimana ahli yang belum atau mempunyai network terendah akan menerima ahli baru tersebut secara automatik.

Sistem yang digunakan:
MATRIK (nx15) + Autospillover
Sistem Mata (Point)


Fungsi mata ini adalah digunakan untuk menaiktaraf lebar atau kedalaman network anda dan juga diguna semasa sebarang pelawat yang klik melawat laman web anda di widget Wawwi Matrix BlogWalking. Semakin lebar atau semakin dalam network anda, semakin tinggi pelawat yang akan datang ke blog anda dan juga semakin banyak nilai mata yang bakal anda perolehi.


Anda diberi 10000 mata permulaan dimana fungsi nilai mata ini membolehkan blogger lain untuk melawat blog anda. Setiap klik unik sehari untuk lawatan ke blog akan dipotong 20 mata (jika upline melihat blog anda) dan dari 5 mata hingga ke 15 mata (jika downline melihat blog anda).


Apabila anda melayari sebarang laman web yang terdapat di dalam senarai network anda, sebagai contoh jika anda mempunyai 20 senarai blog, dengan melawat 20 blog itu, anda akan mendapat sejumlah nilai mata di widget anda itu seperti berikut:

Blog Downline (tanda REF) - 2 Mata
Blog Upline (tanda LV) - 1 Mata
Iklan Teks (tanda ADS) - 5 Mata
Iklan Banner 160x180 - 5 Mata
Iklan Banner 125x125 - 10 Mata
Iklan Banner 468x60 - 15 Mata


Jika downline anda klik link blog di widgetnya, maka anda akan mendapat 1 mata bagi setiap blog yang dilawatinya sehingga kedalaman level mengikut status akaun anda. Maksimum kedalaman adalah level 15. Dengan ini jika anda mempunyai network downline sebanyak 3905 blogger dengan purata klik ialah 10 link/blog sehari, maka anda akan memperoleh 39050 mata. Jika anda inginkan lebih lagi mata, maka anda perlu juga melawat blog lain di widget downline anda atau sebarang pelawat lain yang klik link di widget anda, maka anda dapat mata tambahan.

Jumlah Mata Sehari

3905 blogger x 10 blog dilawati = 39050 mata

Walaubagaimanapun anda diwajibkan untuk klik sekurang-kurangnya 2 link blog sehari untuk menerima jumlah mata tanpa had dari downline anda pada hari yang sama.

Selain dari itu, jika terdapat blogger yang mendaftar melalui widget anda, anda juga menerima nilai mata mengikut level.

Sponsor secara langsung = 20 mata
Downline level 1 = 15 mata
Downline level 2 = 14 mata
Downline level 3 = 13 mata
Downline level 4 = 12 mata
Downline level 5 = 11 mata
Downline level 6 = 10 mata
Downline level 7 = 9 mata
Downline level 8 = 8 mata
Downline level 9 = 7 mata
Downline level 10 = 6 mata
Downline level 11 = 5 mata
Downline level 12 = 4 mata
Downline level 13 = 3 mata
Downline level 14 = 2 mata
Downline level 15 = 1 mata


Potensi Nilai Mata Referral

Lv 1: 5 x 15 = 75 mata
Lv 2: 25 x14 = 350 mata
Lv 3: 125 x 13 = 1625 mata
Lv 4: 625 x 12 = 7500 mata
Lv 5: 3125 x 11 = 34375 mata
Jumlah keseluruhan:43924 mata


Nilai mata lebih lumayan adalah hasil dari aktiviti blogwalking yang dapat anda lakukan dalam sehari. Semakin banyak blog dalam network anda dapat anda layari, maka semakin tinggi jumlah mata anda. Komisen anda juga akan tinggi kelak.


Pendapatan Sambilan


Sambil blogwalking dengan Wawwi Matrix BlogWalking, silalah kumpul nilai mata sebanyak mungkin kerana fungsi di masa-masa akan datang adalah anda berpeluang untuk menukar nilai mata kepada nilai wang sebenar. Pendapatan sambilan menanti anda semudah klik.


Manfaatkanlah sistem widget ini untuk menjana trafik dan pendapatan yang lumayan melalui blog.Sila naiktaraf status akaun anda untuk menikmati trafik yang lebih berganda lagi.Jika anda meminati widget ini, silalah ikuti perkembangan semasa widget ini melalui Twitter dan Facebook kami.

JOM TRY... BUKAN KENA BAYAR PUN KAN....!!!

CARA-CARA NAK JOIN:
1.TNGOK KOTAK KAT SIDE BAR YG SARA LETAK TU KAN
2.BHG BAWAH TU ADA RUANGAN NAMA (NAMA BLOG ANDA),HTTP:// (LETAK LINK URL BLOG ANDA),EMAIL ,
3.BILA DAH SIAP ISI KLIK BLOG/KOD WIDGET

4.COPY KOD TU THEN LETAK LA DEKAT SIDE BAR ANDA... NANTI KAWAN2 LAIN BOLEH ISI JUGAK...
5.JGN LUPA JUGAK LAWATI BLOG2 DLM NETWORK ANDA!
6.SETIAP KALI ANDA MELAWAT BLOG UPLINE OR DOWNLINE ANDA AKAN KELUAR BAR MCM KAT BAWAH NI.. SO KLIK LA BUTANG "SELESAI" UTK KUTIP POINT ANDA..




tempahan sudah dibuka

SALAM KEPADA SEMUA...
just nak umumkan MySpace :

" TEMPAHAN KAD RAYA 2010 SUDAH DIBUKA"



KENAPA AWAL SANGAT?
~ SBB KAD2 DIHASILKAN IALAH 100% HANDMADE

KENAPA PERLU TEMPAH DENGAN SARARISA-CRAFT?
~ SBB KAD YG DIHASILKAN ADALAH UNIK,MENGIKUT KEHENDAK DAN BAJET PELANGGAN...

APA LAGI KEISTIMEWAAN?
1.10 PELANGGAN YG PERTAMA MENEMPAH AKAN MENERIMA FREE GIFT
2.PELANGGAN YG MENEMPAH LEBIH DR 12 KEPING KAD AKAN MENERIMA FREE GIFT JUGAK!

SYARAT?
~ CUMA 50% BAYARAN DEPOSIT DARI JUMLAH YG DIPERSETUJUI

CARA-CARA?MySpace
~ HUBUNGI SARARISA-CRAFT MELALUI EMAIL @ YM @ INBOX di FB @ SMS
~ BG TAU ANDA NAK BERAPA KEPING,TEMA WARNA,BAJET ANDA
~ SELEPAS SETUJU ACC BANK AKAN DIBERI
~ KERJA2 AKAN DILAKUKAN SELEPAS BAYARAN DEPOSIT DITERIMA
~ BILA DAH SIAP,SARA AKAN HUBUNGI ANDA BAYARAN 50% LAGI DAN BARULAH KAD DIHANTAR KEPADA ANDA

CEPAT JGN KETINGGALAN... TAHUN LEPAS BANYAK TEMPAHAN TERPAKSA DITOLAK KERANA TAK CUKUP TANGAN NAK BUAT..LAGI PUN DISAAT AKHIR MMG TAK SEMPAT NAK BUAT LA KAN... NAK POS LAGI....

SHARE IDEA ANDA... INSYA ALLAH SARA AKAN CUBA MERIALISASIKAN!MySpace

SARARISA-CRAFT JUGA CUBA IMPROVEKAN DESIGN2 KAD DENGAN TEKNIK2 YG BARU... INSYA ALLAH KAD ANDA LAIN DARI YG LAIN!MySpace

SILA KE: SARARISA-CRAFT


jalan-jalan cari pasal..

mlm td dapat kereta, ada member 1 opis ngan mr.hubby yg baik hati nk bg pinjam... so boleh la bawa mama n adik jln2 ari ni...
bawak mama n adik naik bot... since cuti pn blom start so tak la crowded sangat hehehe... start esok ramai la kot..sbb dah nampak bas2 masuk bandar...
gerak tadi pun dlm kul 3ptg..






tunggu turn nak naik bot... owh lupa plak sekarang pesta sungai melaka berlangsung dr 1-30 jun... so ada nampak tadi diorg duk sibuk2 hiaskan bot2 tu...nak wat cam ala2 kereta berhias..tak tau la bila diorg akan berarak ni...hehehe..kena chek nanti ye...






arisa n adam... muka boring..mentang2 la dah banyak kali naik...hehehe...
pas tu kami ke menara taming sari plak... sara pun first time naik ni... duk melaka pun tak naik2 jugak....hehehe..




adam tengah "atut" (takut)
























sama tak?? susah betul nak amik gambo anak dara ni..dia tak suke...huhuh...











pas turun tu gi minum2 kat cafe sri taming sari... pastu balik rehat2 jap gi tesco beli brg dapo... gitu la alkisah hari ni...
sekian terima kasih!...
hehehe.....





















selamat hari jadi abang...

selamat hari jadi kepada en.suami... hari ni hari jadi beliau yg ke 35...
pagi tadi mama n adik sampai dr KB... lepak2 pastu aman ajak pegi tengok wayang sempena b'day diakn..hehe so pergi la bertiga dengan adik.... tengok citer prince of persia show pukul 4 abes lebih kurang pukul 6...on da way balik tu sempat singgah mydin beli lauk skit..ingat mlm ni nak masak...
masa tengah sembang2 tu tiba2 kereta kitaorg kena langgar dr belakang... kuat la jugak impak dia sbb kereta sara dah berenti nak masuk simpang... tak tahu la pesal 'mangkuk' ni tak nampak ke apa ke signal keta tu...terpelanting sume bumper keta dia....teruk jugak la...kereta dia laju gile, alhamdulillah sume tak de pape...cuma adik sara kata kepala dia sakit sbb kereta tu hentam betul2 belakang dia... sara pun rasa jugak bahagian belakang n bahu... sok nak pergi chek insyaAllah tak de pape...
lama gak kitorg duk kat tepi jalan tu sbb hubby tak tau nak wat cemana lagi pun ramai kaki2 tarik keta ni duk preasure2 dia suh amik service diaorg...nak tarik wat report,hantar bengkel dsb...huhuhu pening2...patah kaki rasanya skang ni..sbb tak de kereta lain dah...huhuhu...
sara plak skang agak 'truma' sbb ni la first time mengalami kejadian eksiden ni...huhuhuhu







2minit pertama kejadian.... betul2 kat tengah simpang



see...mr.hubby dah keta kena langgar...dia gi tolong lagi org yg langgar dia tu..ermm....




waja kesayangan mr.hubby!
















kawasan kejadian... simpang yg agak bahaya jugak la...kereta sume laju2 sini..huhuhu..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...