kelikkk la saya pelisss!!

nikmat yang sementara



just nak share cerita... 2 minggu lepas wat test ni... pas 2-3 hari tu bleeding la plak... gi chek ngan kat klinik,dokter kata dlm 6 minggu ++..
so mmg tak de rezeki jugak lah kali ni... tak pe lah.. harap2 lain kali ada lah tu kan... huhuhuhu....

meh tolong sapu sawang nih...



Assalamualaikum... lamanya tak jenguk blog ni...huhuhu... tak tahu lah kenapa tak de mood sesangat nak update...walaupun banyak cerita yg nak di kongsi, sara upload gambar terbaru kami sekeluarga... diambil pada hari raya lepas... tahun ni raya kat kl dulu n raya ke3 baru lah bali ke kelantan... ermm..tak tahu lah nak tulis apa lagi..adeh...

current mood: mengantuk
music: when u say nothing at all (ronan keating) :)
place:ruang tamu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...