kelikkk la saya pelisss!!

coffee shop



semalam dah habis tengok cerita spy tu rupanya dah sampai tengah2 tu agak bosan la plak...hehehee...hari ni sara start tengok citer ni.. coffee shop.. main cast dia kang ji hwan..ehh.. hensem tau...!!
first episode dah kelakar gile...walaupun drama ni dah lama (tahun lepas punya) kira ok lah..since rasanya drama2 yg baru ni tak berapa menarik... sume citer serius je...

kang ji hwan ni mmg best berlakon..n mmg kelakar...

current drama ~ myung wol the spy



current drama yg sara tengah tengok sekarang ni... agak menarik la jugak dari drama protect the boss yg bosan tu...hehehe

selalunya sara download jugak variety show 2 days 1 night... but since mc kang hodong dah tak de..adei rasa malas pulak..

current variety show yg sara tengok sekarang we got married leeteuk n kang sora.

mood: bosan
place:ruang tamu
music: tonight (big bang)

p/s: BIG BANG hwaiting!!!

apa anda rasa bila suami anda...

pehhh tajuk...hehehehe...

saja je kan.. nak kongsi pengalaman... apa anda rasa bila suami anda pergi outstation?
dah lama jugak en.hubby tak outstation.bermula isnin lepas sampai hari rabu ni dia kena ke kl..so tinggal la sara bertiga je kat umah... agak janggal lah jugak..since dah lama tak kna tinggal kan...
apa yg sara rasa?

1.rasa mcm hari makin panjang... lamanya nak malam.. bila dah malam masuk tido awal... bila rasa dah tido awal,tu dah tentu la rasa mcm tido dah lama.. sedar 2-3 kali la jugak,ingat dah pagi tapi baru pukul 3.30am?? sedar lagi sekali baru pukul 5am? huhuhu...lamanya nak pagi...

2.rasa tak selamat...biasanya tugas kunci pintu n chek pintu tu tugas mr.hubby...tapi dah dia tak de,sara la yg kena wat kan? sebelum tido chek pintu..masuk bilik,baring2..eh pintu dah kunci ke belum??..bangun chek lagi... sedar kul 3.30am chek pintu lagi...adoiii...

3.tak tahu nak wat apa...hehehe.. semuanya ok je .. kalau malas kemas umah pun tak pe kan?? hahha... malas masak pun tak pe.. "anak2... manu hari ni pizza delivery je ok?"
anak2: "yahooo" :P

last chek up


sinopsis

hari ni last appoiment dengan doktor lutut... last chek up..so pagi2 dah keluar konon2 org ramai kat klinik kan (mcm la ramai org sakit lutut kan..hehehe),alhamdulillah dlam kul 11 pgi semua urusan selesai termasuklah report insuran...oleh sebab mr.hubby cuti hari ni,haruslah gi dating kan... acara wajib bila dating?? ya betul..tengok wayang...hehehe.. hari ni tengok citer three musketeers.. tak de la best sangat pon... kalau tengok ngan budak2 seronok lah kot.huhuhuhu.. tak pe lah yg penting masa berdua tu kan ( korang jgn pikir mcm2 ye.. :P).. dah la dlm panggung tak de org,mcm sewa khas plak...wahh best gile... (ye lah sapa yg gi tengok wayang hari isnin,show pukul 11.30pagi?? ada?? )
balik sembayang zohor kejap,then pergi rumah urut tukang urut plak.. ermm sedapnya kena urut satu badan n siap tungku plak tu... rm40 semua sekali murah tak? bagi sara murah la kan..tukang urut tu org kelantan rupanya... seronok plak bersembang dengan org senegeri walaupun tak pernah berjumpa,tapi bersembang mcm dah kenal bertahun2...heheheh..
alhamdulillah,lega lah skit sakit2 badan sejak kes keguguran hari tu.... harap2 pas ni adalah rezeki..kawan2 doa kan sara jugak ye..!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...