kelikkk la saya pelisss!!

happy b'day adam danish!!

semalam 29/4 balik kl sbb nak menghadiri majlis kawin sepupu mr.hubby,pastu lepak kat umah kak a dulu sebelum balik. anis beli kek untuk adam.so sempat la celebrate b'day adam ramai2 semalam... walaupun dah kekenyangan makan nasi kat kenduri,tp bila dah berkumpul ramai2 cam tu perut tu tak pernah rasa penuh...hahahaha....  and seperti biasa hadiah dari nenek mmg banyak n macam2... adei... pening la mami nak kena kemas rumah nanti.... ingat nak mengupload gambar tp mengenangkan upload gambar je makan masa berhari2 baik lupakan... so entry kali ni tak de gambar.... hahahaha....

avengers pulak!

sabtu malam kami sekeluarga gergi tengok wayang lagi..kali ni citer avengers pulak... adam seronok betul dia... si arissa pulak sampai terlentuk2 tidur...hehehehe amik show pukul 10.45mlm... kul 1 lebih baru balik...hehehehe.... gile lama.. sebelum tu sempat masuk parkson beli hadiah ntuk sepupu en.hubby.


citer dia ok lah tak boring... n seperti biasa citer tentang makhluk dari plenet lain nak menakluki bumi...hehehe

telekom yg menyakitkan hati...!!!

argghhh..tension betul lah..pakai broadband ni,dah la lembab... 3 hari je dah abis quota...kaki download mcm aku ni mmg tak layak pakai broadband,mmg menyakitkan hati..lembab...huhuhu dah sampai hujung bulan ni nampak gayanya pihak telekom tak de jugak datang pasang seperti yg dijanjikan... dah tak tahu nak wat aduan kat mana dah... kata melaka maju tp maju ke?? kalau telepon kat kawasan perumahan pun tak pe... hampeh..hampeh..hampeh!!!!

alhamdulillah

Photobucket 

tiba-tiba...

malam tadi arissa n adam tidur awal, mr hubby pulak keluar ada study group. so dah boring ngadap pc terus la buka tv...terus tekan chanel kegemaran... chanel 391. alamak period drama la... sara tak bape gemar sangat period drama ni... protokol sangat... hahaha nak2 citer melibatkan istana dan org2 dalam istana. tp gagahkan jugak la... tiba2 tertarik kat satu mamat ni... pikir gak kat citer mana pernah tengok mamat ni... oh rupanya dia berlakon dlm wild romance,sebagai kawan or sunbenim (senior) pada dong wook.. watak dia dlm wild romance tu serius je..tp citer semalam agak kelakar... terus tertarik nak tengok.. leh tahan gak mamat nih...hehehe tp tapi cari punya cari tak de tajuk daaa citer semalam,astro info cuma letak special drama je kat info tu...huhuhu,lagi pun baru episode 2 je pun. hari ni try cari kat soju, rasanya tajuk "the king and i" kot la.. so kawan2 yg tahu tajuk citer tu please let me know...hehehehe... ni la mamat tu nama dia oh man suk, rupanya banyak gak drama dia.. nak kena list ni...hahahaha...
P/s: tiba2 aku pening ngan blog ni... @_@ ok..pembetulan... dah gooogle dah tadi tajuk citer yg sara duk bebel tadi tu ialah "strong color" @ "steel true color" baru episode 4 rupanya... heh... kena tunggu la lama skit baru leh download nampaknya... huhuhu....

movie lagi

minggu lepas 2 kali gi tengok wayang... hehehe.. gile lah kitaorg ni.. nanti kang anak2 pun jadi kaki wayang gak.... gi tengok selasa malam since hari rabu tu cuti kan...
kali ni gi tengok kat GSC jusco bandaraya,tp tak bape best la seat dia... rasanya kat MBO lagi besar kot...(ke bontot aku yg membesar?? hahahaha).. hari tu gi tengok citer wreth of titan...sapa2 rasa nak gi tengok baik lupakan... bosan la citer tu bg aku... err rasanya citer tu dah takde kot kat panggung?? heheheh..





pastu hari jumaat petang plak since mr.hubby cuti hari tu... kitaorg gi tabung haji kejap sbb nak wat pertukaran alamat,pastu terus ke dataran pahlawan amik show kul 4.50ptg.citer battleship



walaupun citer yg sama je..mcm pernah tengok citer ni tp lupa dah apa tajuk dia, citer pasal makhluk asing datang serang bumi,nak amik sumber tenaga ke apa tah... so kali ni diorg berpengkalan kat tengah laut plak... hehehe,dan robot2 yg datang tu lengkap bersenjata canggih,ala-ala transformers...


nasi tambah: ni yg aku malas nak tengok citer hollywood ni,balik2 jalan citer yg sama...

nasi tambah 2: zaman aku dulu2 bila sebut je alien,mula la terbanyang makhluk warna hijau,ada mata satu or mata banyak,muka huduh,katik,pelik dan berlendir2... tp alien zaman skarang dah jadi robot bersenjata canggih,kemudahan pengesan yg canggih,pendek kata kalah teknologi korea,jepun....hahahahaha

aku,telekom dan internet

lamanya tak update...bukan apa... tengah sakit jiwa..broadband ni dah abes dia punya limit... nak mengupload gambar pun makan tahun gamaknya... huhuhu tu yg mood nak update blog tu hilang...huhuhuhu,tak sabonya nak tunggu lagi 3-4 hari nak gi bayo bil..
strymix pulak call minggu lepas kot kata mr.hubby.pihak telekom kata tak leh datang pasang plak tiang tipon hujung bulan ni... adeii pedihnya aku rasa... ni mcm duduk dlm gua... kat kampung2 dah ada kemudahan telepon takkan kws perumahan tak de kemudahan telepon?? bangang tak?? pastu siap suh terminate pakej yg kitaorg amik dulu... eh ko nak meniaga tapi nak suh customer terminate perkhidmatan ko?? bangang ke apa? sukahati la nak terminate ke tak kan... yg aku tahu ko datang pasang tiang tu kat sini... apa la pihak telekom ni... tu belum masuk proses2 yg kitaorg lalui sebelum gi wat aduan kat telekom... rasa cam mmg BANGANG la telekom ni!!!!

mirror mirror on the wall

wekend lepas gi tengok wayang, amik show kul 10.15mlm. so sebelum tu sempat la pusing2 kat parkson dulu. katanya ada sale tp apesal tak nampak meriah pun? hehehe bila2 dibelek2 harga tak de la sale mana pun..adess... potong stim betul lah!!
citer mirror mirror ok lah walaupun tau la kan,citer snow white takde la banyak beza mana pun... arissa la kot yg seronok layan. ye lah budak umur 8 tahun, fairy tale ni masih seronok bg diorg...cuba kalau umur dah 30 tahun...hehehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...