kelikkk la saya pelisss!!

semoga cepat sembuh...

as salam... lamanya tak berupdate...sejak akhir2 ni tak de cerita menarik nak di kongsi,apatah lagi dlm keadaan yg masih mabuk2 tak hilang ni... tido lagi sedap dari update blog..hehehehe... hari jumaat lepas balik kl sbb mak mertua sara wardded kat hospital ampang kerana sakit dlm perut,katanya akan dioperate sbb appandiks.so budak2 ponteng sekolah lah hari tu,balik pagi2 lagi.tinggalkan budak2 kat umah kakak ipar since hospital tu tak le bawak masuk kanak2 bawah 12 tahun. hari sabtu baru lah mak dioperate. duk lepak kat hospital je satu hari tu,mlm tu terus balik melaka sbb hari ahad (hari ni) mr.hubby ada exam. so harap2nya cepatlah sembuh n boleh keluar hospital.

sesambil tu nak ambik peluang nak update pasal gatal2 ni,sekarang ni gatal2 masih ada tp sedikit kurang la berbanding hari tu,malam sudah boleh tido sbb sara cuma ambik ubat untuk malam sahaja...so siangnya tahan la skit gatal2 tukan..sbb sara malas nak makan macam2 jenis ubat time2 cam ni kan... huhuhuhu..
parut tu tak yah cakap la..cuma berharap pas bersalin ni leh gi wat treatment supaya parut2 ni cpat hilang

snow white and the huntsman

lama tak mncul tiba2 muncul dengan entry movie...hehehe balik kampung ari tu so cuti la berblog,berfb,berinternet seketika...saja nak cari ketenangan..chewahh.. padahal malas nak menunggu maxis yg lembab tu... tengahari tadi pergi jumpa pakar kulit scond appmnt. kali ni doktor tukar ubat,antibiotik,dan krim sapu tambah dengan sabun mandi pulak kali ni untuk kegunaan seminggu... harap2 berkesan la kali ni..malasnya nak ulang alik ke klinik..paling haru bila tiap2 malam tak cukup tidur gara2 gatal tiap2 malam...biasanya sara akan bangun pukul 3 pagi mandi,begi tu la duk ulang2 sampai ke subuh baru lah leh tido..tu pun tido2 ayam je... mana nak bangun siapkan b/fast suami lagi... ergghhhh!!! mmg hilang semangat betul lah..tahap keawarasan pun dah tinggal sejengkal je lagi...Ya Allah,Kau tabahkanlah hati ini....
dr klinik terus gi tengok wayang,



reviewnya: agak boring dan slow jer citer ni.. tapi ok lah jalan cerita agak berlainan dari snow white klasik,scene dengan rusa putih tu mmg cantik, tp si kristen stewart dengan muka kejung dia mcm dlm twilight...hehehe boring!! slow...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...