kelikkk la saya pelisss!!

terima kasih abang!

 weken lepas mr.hubby bawak gi mahkota parade..lama tak jalan2 kat situ cuci2 mata,cuci2 poket...ramai betul masa tu cuti lah katakan...dah pusing2 situ masuk pulak kenny rogers... penuhkan perut dulu.

      lama tak interframe..apa pendapat uolls? makin tembam ke menten je?

       mr.hubby bersungguh2 nak buka peket cili sos tu....



                                                        gift dr mahkota parade

                         mr.hubby beli perfume ralph lauren aku punya nombor 2,dia punya nombor 4. first time aku pakai yg bau sweet ni...tak tau sesuai ke tak tapi aku suka bau dia..kalau dulu2 suka bau sporty or fresh je...skang dah jadi mak-mak ni suka bau yg feminin plak hehehe....beli set ni tak de offer,normal price tp free gift. n hari tu pulak ada promo beli barangan kosmetik rm100 dapat voucher parkson rm10 :)


                free gift...dan dan tu jugak adam ajak balik kampung hehehe...tau la lama tak balik kapung kan!

                     ni pulak gift utk pengguna creadit card maybank kalau tak silap... comel je...boleh hidang buat cupcake ke ut tetamu :)

               budak botak ni..mana pun pegi muka blur cam tu la jugak...hahahaha....

oppsss!!



musim kot...

                                                  dah 3 hari tak pergi sekolah...

seminggu dua kat rumah ni budak ni bergilir2 pulak demam,selsema,batuk... adoii pening kepala... aiman dah seminggu batuk,mlm tadi plak start selsema...so hari ni pergi chek up 2 bulan tak boleh nak inject..kena tunggu lagi 2 minggu br boleh..adoi... penat..penat..

ole-ole

 sabtu lepas mr.hubby balik dari outstation,mcm biasa la kalau dah berjalan tu takkan nak balik dengan tangan kosong kan..sikit2 mesti ada jugak buah tgn utk org rumah n jiran.walaupun katanya jadual sangat padat...balik hotel pun dah mlm...sepanjang masa duk kat airport je...ye lah org baru kan... kena la tahu banyak perkara...kot la lama nanti dah tahu apa nak buat,ada lebih banyak masa nak gi soping2 hehehe... tu je la dlm kepala kan..org tu pegi nak keja...hehehehe

                               kuih cincin,keropok amplang mcm menda wajib kena beli kan...hehehe mcm kelau pergi kelantan kena beli keropok,pergi melaka kena beli belacan,pergi langkawi kena beli gamat! lagi satu dia beli rumpai laut tu...tak pernah plak aku makan..cemana nak buat tatau...rm10 for half kg...murah gak la kan..sbb tengok kt fb boleh tahan gak harga dia...dlm kotak ni sebahagian je...lain2 dah dibagi pada jiran2,pd adik yg duk kat seremban yg datang bermalam umah weken tu.


                                     sebahagian kek lapis...mcm menda wajib gak kena beli selain tikar sarawak...hahaha lupa nak snap ikan terubuk yg mr.hubby beli...goreng garing2 makan ngan nasi panas n sambal je dah sedap..adeiii....rugi beli 3 ekor je....!





                                       brooch,rantai tangan utk sara n rantai tgn urk anak dara...mutiara air masin

                                    adik sara n adik ipar sara datang bermalam kat umah...sbb mama ada kat sini kan.
                                   ni tengah sibuk man game kat henpon baru hehehe...


                                      alang2 dah snap gambar tu terus la snap benda ni... sekarang sara amalkan makan black seed ni dengan air milo or susu... tak de rasa apa pun...sbb dia dah serbukkan... 3- hari ni lawas je bang air,badan pun rasa ringan.biasanya sara makan yg soft gel tu,ok je mcm takde pape kesan hehehe...
                                   







                              ni desert yg buat weken ari tu... truffel!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...