kelikkk la saya pelisss!!

happy b'day adam danish





 semalam 29 April b'day Adam Danish, rasa masih baby2 lagi tp dah besar dah abg adam ni... bangun pagi,mandi n siap pergi sekolah tak payah nak bising2 dah sangat senang sbb dia dah pandai bawa diri...just kena monitor je lah mana yg tak betul or tak kemas... alhamdulillah!
ingat sabtu lepas balik kl boleh celebrate kat kl dengan nenek tp nenek ada hal pulak,so balik melaka je lah beli kek n makan sefamily hehehe tak de nak wat pape pun...hadiah masih belum dapat lagi...hari2 duk tanya bila ayah nak beli hadiah kat dia...


                                    si kecik tu bersungguh betul kalau bab makan2 nih... tak saba nak tunggu 6 bulan nak suap makan hehehe....



                               goodie bag utk kawan2 kelas adam... boleh la kan simple je huhuhu...


Gwiyomi WTF Version

kelaka tak boleh blah betul...org sibok pasal gwiyomi aku sibuk la search jumpa yg ni...phuahahahha...kelaka!

si bambam

 hari ni baru nak start pakai car seat....selama ni duk pakai carrier,tapi minggu lepas asik meragam je duk dalam tu mami tak bleh nak fokus bawak kereta....rasanya sbb si mochi ni dah tak selesa kot duk dalam tu dah sempit,so ni la baru nak pakai...tp sara letak kat seat depan..boleh ke ek? dlm instruction dia cakap tak boleh...adehh...since dia dah agak tegak so sara facing kedepan la seat ni...mcm ok je tadi si mochi pun nampak seronok...hehehe





gambar snap pagi tadi.... ikut mr.hubby pegi pusat service perodua,nak kena oder dulu bumpernya adeii...minggu depan kot kalau nak hantar pun,sbb SIL sara nak datang melaka.kalau tak payah gak la nak hantar budak2 ni sekolah...

maunya tak itam!

Dua tiga minggu lepas sembang dengan kakak ipar..dia cakap nape "aman" (panggilan en.hubby) nampak hitam...hahaha...maunya tak hitam ni la keja dia..




tongah hari..tongah paneh! eishh itam lah.pasni nak suggest pakai sunblock ke apa ke...tapi nak ke dia...heheheh :P
test

barang baru...



 akhirnya dapat jugak bouncer/rocking chair yg mami aiman nak tu hehehe... ye lah yang lama tu  dah cecah lantai tak sesuai lagi dah pakai since aiman  berat sangat...fisher price rocking chair sesuai sehingga umuar 4 tahun (kalau tak jahanam lah...) so puas hati jugak beli since boleh di ubah jadi kerusi biasa.harap2 bertahan la kerusi ni sampai besar ye kot2 adik aiman boleh pakai lagi hehehe....

kalau sesapa nak beli boleh email sara...harga rm230 termasuk kos pos...kalau kat parkson rm300++ ye...tak caya boleh gi chek :P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...