kelikkk la saya pelisss!!

malasnya!

malasnya nak update blog hehehe.... tak de cerita menarik,cerita yg semua org dah tahu...jerebu,sekolah tutup,tak sihat...anak2 demam dan batuk!

oh cepat lah pulih seperti sedia kala!





 (jerebu di kws rumah 23/june - 10pg indeks bacaan 300++)
dah oh saya baru tahu favorite korean actor saya ada drama baru!!!
OMG!! kang Ji hwan... cerita terbaru incarnation of money...seperti biasa lakonan dia kelakar n hujung2nya baru lah serius...


antara drama kang ji hwan yg saya dah tengok:
1.capital scandal
2.hong gil dong
3.coffee house
4.lie to me
filem plak : my girlfriend is an agent

best! best!...boleh layan banyak2 drama sebab tak payah keluar hantar ambik anak sekolah...tp esok kena bawak dak bambam tu chek up...oh sib baik ayah dia pun coooti....!

pengaruh umur...betul ke?

salam... hari ni malas lagi nak update cerita masa cuti sekolah yg lepas... nk cerita aktiviti sara skang ni hahaha, dulu2... masa mula start tgk drama korea sara selalu pilih romatik komedi,semenjak dua menjak duk layan drama ni en.suami tegur kenapa cerita mami tengok semua sedih2? eh ye ke? tengok2 balik ye lah... sekarang duk layan 3 drama sekali gus hahaha...

1 ni tajuk 100 years inheritance..dah episode 46 ada lagi 4 episode nak habis. 1st episode mmg menarik..rasa mcm nak tengok nak tengok nak tengok lagi... tp sebab drama ni baru keluar so kena la tunggu setiap hujung minggu ( isnin n selasa br diorg upload siap eng subs),cerita menantu yg kena dera oleh mak mertua n macam2 lagi n how diorg berjuma n jatuh cinta n ada mcm2 halangan...




oleh sebab tuggu lama sara tengok citer kedua ni plak.. can you hear my heart tajuk dia yg ni 30 episode sara baru tengok 6-7 episode... menarik jugak cerita dia dari awal...


yg ketiga ni baru habis... 20 episode tajuk when a men loves...best sangat citer ni...lelaki ni dulunya samseng pastu jatuh cinta ngan budak perempuan yg familya berhutang dengan samseng ni.. pastu dia jadi businessman yg berjaya still suka lagi kat perempuan ni...sweet sangat bila dia cuba pikat perempuan ni... best2!



so betul la sejak akhir2 ni cerita yg sara tengok semuanya cerita serius... sbb umur dah tua ke?? hahaha...ye kot??!! tp nak jugak menidakkan diri dah tua... nak bagi alasan jugak... sbb sara rasa muak plak dengan pelakon2 baru yg kebanyakkan nya dr idol..tak pandai berlakon hahaha...harap pandai nyanyi,menari..berlakon kaku..adess!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...