kelikkk la saya pelisss!!

pleaseLAH...

yes i'm expecting... ade beberapa teman terdekat bukan terdekat, kaum kerabat yg bertanya khabar,terima kasih sangat2... tak kurang yg ucap tahniah dan ada jugak yg menyindir2 katanya plan tak menjadi dan sebagainya... meh sini nak jawab!

aku rasa annoying sangat2 bila ada yg cakap kesian kat aiman kecik lagi dah dapat adik,kurang kasih sayang la... awat tak plan tak kurang pulak yg bagi label baby opps,baby supprise,baby whatever yg korang label... kenapa ya?? baby luar plan tu baby unwanted ke? unwelcome? korang sapa nak cabar kejadian Allah? besar mana sangat kuasa pil perancang kalau dah Allah kata kun fayakun...jadi maka jadilah!!

Bagi aku, aku tak rasa kesian dgn aiman ke adam ke arissa ke sbb aku tau kasih sayang aku tak berbelah bagi,sama rata je utk semua... mungkin perhatian sedikit teralih tak tak bermakna dah tak sayang!!
aku dan suami sama2 berkerjasama bagi sepenuh perhatian pada aiman,adam, arissa walaupun penat.

nasib aku baik walaupun dah masuk minggu ke 7 tak de pulak rasa alahan yg teruk just cerewet je skit time nak makan.tak cepat penat n muntah2...alhamdulillah sangat2!

so korang lain kali please lah kalau ada org lain yg preggy rapat2 ni tak payah la nak cakap mcm tu... tak rasa bersalah ke? sesedap mulut je...beranak rapat korang tanya,tak beranak korang tanya...beranak sikit tanya bila nak tambah,beranak ramai tanya plak tak penat ke...abes korang rasa perfect sangat dah ke??

maaf update dlm keadaan annoying dan menyampah sangat2! so please lahhh!...

sararisa shawl batch 1

 




mix n match sofia collection
material:chiffon and georgette
price: rm25 tidak termasuk kos pos


jemput la ye kawan2 kalau berminat boleh email sara : sararisa_82@yahoo.com.my
atau fb sara :  https://www.facebook.com/sararisa
sms/whatapps/we chat : 012-9504644

ada free gift menanti anda dan percuma pos laju utk pembelian 2 helai ke atas :)

again...

kali ni mmg gelabah puyuh kitaorg sbb betul2 tak plan n tak prepare... bila bulan lepas tak period hubby beli tester ni semalam,pagi ni test amik kau 2 line terus,mula2 tergamam jugak la...tp bila fikir balik ini jugak rezeki..hadia dr Allah so tabahkan lah hati,redha,bersyukur dan gumbirakan hati...tak mau panik2...plan asal selepas 4 tahun baru nak tambah, konon2 nak rancang mcm2..tetapi Allah adalah sebaik2 perancang... terima sahaja lah...alhamdulillah terima kasih Allah.

coming soon

insyaAllah dalam masa terdekat ni sara akan upload beberapa pc shawl ilham sara sendiri... kualiti kain insyaAllah selesa,tak panas lembut dan beralun...antara ciri2 shawl yg u all suka kan..yg penting tak jarang...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...