kelikkk la saya pelisss!!

entry khas: tahniah en.suami

salam, hari ahad lepas suami sara menghadiri majlis convo,alhamdulillah tamat sudah perjalanan sebagai seorang pelajar MBA... tahniah kepada en.suami,mmg rasa puas hati sangatkan hehe...ye lah selama masa belajar ni masa hujung minggu tersangat la bosan (bagi kami la hehehe) sbb kalau keluar pun just beli brg kat tesco je tu pun dah petang sbb pagi sampai tghari kadang2 sampai ptg en.suami ada kelas.nak rancang aktiviti pun agak terhad time tu....kadang2 keluar malam utk study group sbb masing2 semua kerja kan...so kena la pandai2 cari masa...

hari sabtu tu kami ke kedai gambar utk ambik gambar family,ni first time snap kat studio exited plak hehehe...insyaAllah nanti next baby keluar plan nak pegi lagi sekali... nanti dah siap pic tu sara letak lagi.

hari ahad en.suami keluar pukul 5pg dr melaka.since dah pakat ngan member2 sume pakat nak gi bujang2 je hehehe... lagi pun payah jugak nak bawak budak2 ni dgn suasana yg tiap2 hari hujan.


cuti

 aiman first time masuk kolam... mula2 mcm tak kisah je tp bila dah masuk dlm tu mami panggil pun wat tak dengar je

 dah merah2 hidung baru nak naik hehehe...
 arissa dah gian nak main bowling... tp mlm tu tak de bola ringan bola 10 pun belasah jugak

 ramai peminat ni... tak pernah tengok baby bambam kot heheh...


cuti lepas tak de pegi mana pun...since aman tak cuti hari isninnya.. so ahad chek in je la hotel kat nilai tu,dekat skit dia nak gi keja hehehe... tak de pegi mana pun duk hotel je mlm keluar makan dekat2 pastu main boling,petang2 bawak gi swimming pool je keja... tido makan... ermm ok la duk umah pun tido makan jugak kan...hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...