kelikkk la saya pelisss!!

Sebatang pen tanda kasih

Semalam adam pergi lawatan anjuran sekolah. Exited betul dia, pagi tu sara bekalkan dia dgn roti peanut butter n jelly dan bagi duit belanja rm10. kiranya ni first time dia pegang duit banyak cam tu kikiiki... Balik dari lawatan masuk je dalam kereta beriya dia cerita tak berenti mulut dia. Pastu dia cakap nah ni hadiah untuk kakak.dia belikan pen besar utk arissa. Mula2 rasa nak marah jugak.buat apa bazir duit beli pen besar mcm tu.tapi bila tgk harga rm6.50 jadi kesian pulak.duit rm10 tp belikan kakak dia hadiah lebih separuh dari duit dia.bila aku tanya beli apa untuk adam. Dia kata tak beli pape. Aku kata nape tak beli pape.wat apa beli kan kat kakak.duit tu utk belanja adam.dia cakap tak pe lah sebab adam dah dapat keychain.adam jawab soalan kuiz dua kali betul dpt 2 ketul keychain hihihi...
Dia nampak happy sangat bila arisa cakap thanks kat dia.tiba2 mata masuk habuk.mak mak sangat rasanya bila tgk anak tiba2 dah besarkan...hihihi
Tapi adam mmg tak lupa kat adik.beradik kalau dia ada duit lebih.mcm sekolah petang mmg dia akan simpan gula-gula walaupun sebiji untuk aiman.tak lokek berkongsi.kadang2 dia sanggup bagi bahagian dia untuk aiman atau ammar.
Adam.... Mami proud of u sangat sangat!! Mami harap bila besar nanti adam bole jaga mami n adik adik n kakak arissa ok! Mami.n ayah sayang u so much!

cuti merdeka 2015 ~ indah morib homestay

master bedroom
 
bilik tido kedua with 2 super single bed

 
kolam


 
parking area


 ruang tamu

cuti merdeka yg lepas pergi morib dgn keluar mertua..saja bawak anak jalan2. cantik tempatnya,apartment dengan 2 bilik dan 2 bilik air.lengkap dengan kemudahan memasak,bbq,ruang tamu dan dapur yg luas.sesuai untuk aktiviti santai.
tapi tak berapa sesuai kalau nak buat acara2 outdoor sebab kawasan lapang kat depan tu tpt parking kereta.kalau kereta tak banyak ok la...kalau kereta banyak agak sempit nak main.
persekitaran bersih dan serba lengkap.kolam pun bersih dan tak dalam sangat.sesuai utk kanak2...
 

jia restaurant kings green hotel

jumaat lepas,sebelum cuti panjang kak ipar dtg melaka.since wekend tu tak bole nak jalan2 ngan diorg so mlm tu kakak ipar ajak mkn makan kat hotel tpt diorang menginap.hotel kings green.menarik jugak tptnya.dlm bandar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...