kelikkk la saya pelisss!!

mr.DIY haul

Assalam,hurray!! cuti sekolah dah bermula...so mami ada lah masa nak rehat2 sikit wiiihuuuu....setelah 2 minggu mama sara ada kat melaka ni,malam ni nak balik kota bharu dah.so pagi ni keluar pagi pergi mahkota parade..kesian mama sara datang sini tak de gi jalan mana2 since en.suami kena outstation ke penang n langkawi seminggu.lepas sarapan jalan2,so ajak la mama sara masuk ke mr.diy.dia tak pernah masuk.kang dah masuk mula la rambang mata hahaha....tujuan asal nak beli sushi maker,eh tak de pulak dekat sini yang ada jenis bamboo roll tu je.
since dah tak de cerita nak tulis kan,sara tunjuk je lah apa yg sara beli hari ni...

kiri: cosmatic sponge untuk pakai foundation or BB cream kalau kat luar tak sure berapa harga tp yg sara beli ni RM4.80
kanan:cleansing sponge  RM3.10 untuk 2 keping. sponge ni sara pakai untuk lap muka selepas pakai cleansing milk atau make up remover.dulu sara suka lap dgn kapas je,skang nak try dgn sponge plak.sara amik sekeping je.1 lg bagi mama....owh ye sponge ni bila buka plastik dia ,mmg ada lembab2 skit n lagi satu ada bau.sara ambik bau buah delima (err mcm tak best sangat bau dia kikiki)








cosmatic sponge ni sangat padat n kenyal.tp bila sara try dap dap kat muka macam serap minyak kat muka sara tau hahaha.... nampak tak kesan bedak muka melakat kat situ? haha 






ni pulak cabinet hanger,kecil comel je bru RM2... sangat bergunakan? sara sangkut kat pintu kabinet bahagian dalam.boleh la wat sangkut2 menda yg menyemakkan mata tu kikiki....






ni pandangan dari luar...tak nampak sangat kan?boleh la tu..bila tutup pintu pun rapat habis je.


ni pulak door hanger.mcm cabinet hanger tu jugak tp lebih besar RM4.90 kot lebih kurang,lupa dah.
sara sangkut kat bilik tetamu.ok lah tu.bukan pakai sangat pun kan kikiki





silicon mat ni mama sara yg beli just rm2.90 lebih murah dari yg sara beli kat daiso rm5.30 sekeping hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...