kelikkk la saya pelisss!!

Little box

Semalam en.arman cuti.so dia ajak pergi tengok wayang.dah lama nak bawak budak2 ni tenok wayang tapi asik la bertangguh... cerita kungfu panda 3 tu dah berzaman dah orang tengok...kitaorg baru nak tengok kikiki...tak pe lah ok jugak tu tak ramai org dalm panggung tu kan...tp masa nak beratur beli tiket tu kemain hazab,ramai oiii orang duk beli tiket superman and batman tu...sesambil tunggu tu sara masuk daiso,kedai dia sebelah je dgn GSC tu...haruslah kena buat lawatan dlm tu kan...
tak de beli apa pun,just amik mainan dinasour utk aiman,earphone en.arman,pastu ada la 3-4 barang lagi... tp dalam banyak (banyak ke?kikiki) yg beli semalam sara paling suka yang ni... tak tau kenapa...masa jumpa tu terus amik tak payah pikir2 dah... bentuk kotak tu buat sara teringat zaman kecik2... rasanya pernah tengok sapa tah yg suka simpan tembakau ngan rokok daun dalam bekas besi mcm tu...kotak yg sara beli ni kecik je sesangat...kalau letak cincin dapat la 2 bentuk je hahaha...tp beli jugak...geram tengok comelll!


comelkan? accessory case





suka bahagian penutup tu...pastu kalau nak buka kena tekan..dulu2 ada kotak besi cam ni kan?


dalam dia ada cermin dan 2 bahagian... sara decide letak lipbalm... tu sebenarnya lipstick sara yg dah nak habis,sara korek2 campur dgn vaseline pastu tuang je dalam tu simpan dalam peti bagi keras, nampak elok plak duk dalam tu kan?
sebelah tu ingt nak buat lagi satu tp nak buat kaler lebih light.nanti masuk handbeg senang kan? hihhi
tu je nak cerita bye!

Tips kecantikan Nik Nafisah Marini ~bedak sejuk muntah belut

Sara just nak share tips kecantikan yang sara jumpa dalam youtube ni... ni klip yg diupload pada 2010... dan sekali lagi Nik Nafisah Marini ni masuk nona pada minggu lepas...juga masih lagi mengamalkan bedak sejuk muntah belut...Alhamdulillah selepas keluar nona minggu lepas oder mmg tak putus,sampai ke sarawak org oder ha!..kelam kabut oii makcik ni ,sbb tak pernah kan oder serentak mcm gitu... dalam masa 2 minggu 300 keping terjual! Alhamdulillah sangat..rezeki yg tak disangka2...so stok baru akan sampai insyaAllah selepas cuti sekolah,sesapa yg berminat nak oder boleh Whatsapp sara di 0129504644 atau email ke sararisa_82@yahoo.com.my
kalau nk borong pun boleh,nak sikit pun boleh...

selain untuk mencantikkan kulit dan memaintainkan kulit kita, bedak sejuk jugak boleh merawat jerawat biasa,jerawat batu dan bisul... boleh jugak merawat penyakit kayap (insyaAllah dengan izin Allah...kita ikhtiar)...

Bedak sejuk ni 100% bahan asli tanah liat... boleh juga dipakai pada baby dan kanak-kanak..kalau ada gatal2 dan ruam2...

balik dari tempat panas atau sunburn pun sesuai sbb dia sejukkan kulit... dan please jgn la tanya saya bole ke nak putihkan kulit...rasanya tak de kot..just kulit kita lebih tona sekata,tegang,gebu dan lembut saja :)

selain tu  banyakkan minum air,makan buah n amalkan cara hidup sihat..kata nak awet muda kennnnnn!

#bedaksejukmuntahbelut
#magicclay
#bedakclay
#bedaksejuk
#awetmuda
#100%bahanasli
#backtonature




Bedak sejuk muntah belut @ magic clay

Assalam... Just nak update stok bedak sejuk baru sampai... Customer2 lama yg pernah contact sara cari produk ni sorry sangat lama betul nk restoknya huhuhu...so insyaAllah stok ni akan sentiasa ada (kalau permintaan adalahkan hihihi)...
Untuk harga baru sekeping ialah RM1.50 sahaja..sila wasap sara 012 950 4644...
#magicclay
#bedaksejukmuntahbelut
#bedaksejuk
#miracleclay
#tanahliat
#clay
#produkalami
#cantiktanpabahankimia
#natureproduct
#kulitbersihtanpajerawat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...