kelikkk la saya pelisss!!

permulaan baru ~ the perfect skin story

Bismillahirrahmanirrahim...
Introducing "The Perfect Skin Story by Sararisa"
combination of coffee grounds with coconut oil and a bit of sea salt for an extra exfoliating kick!
Jom cuba alami sendiri bau kopi yang segar,minyak kelapa yang melembabkan kulit dan garam laut yang kaya dengan mineral akan bertindak menyingkirkan sel2 kulit mati sekali gus memperbaiki kulit anda!
RM29 (tidak termasuk kos pos)

stok baru bedak sejuk muntah belut


  Assalam semua... ni nak warwarkan stok baru dah sampai ni...meh pakat oder..nak sekeping boleh,nak banyak keping pun boleh..nak pek jimat 200gm pun ada...
 antara kelebihan bedak sejuk clay ni boleh memudarkan parut,mengurangkan kulit2 yg merah akibat jerawat atau ruam,melembabkan kulit,mengecutkan jerawat...selain dipakai dengan cara bancuh air...boleh jugak pakai kering...ambik debu2 yg ada tu gosok je kat kulit. Kalau ada baby yg kena ruam lampin pun sesuai sangat ye... Sara galakkan uoll bancuh pakai air mineral atau air tapis ye,nnt terjamin bersih nak tepek kat muka kan...hihhi...owh ya...ada jerawat belakang badan pun sesuai sangat tau!

Selain tu boleh jugak utk ikhtiar merawat sakit kulit seperti kayap,gatal2,bisul...campak dan chicken pox.

What's app sara di 012-9504644 utk fast respon ye

bedak sejuk clay ~testimoni

antara testimoni customer bedak sejuk muntah belut @clay.
Alhamdulillah,walaupun sara kurang sangat iklan produk ni tapi bagi yang dah pernah cuba memang akan cari balik produk ni...

customer ni repeat oder kali ke2...first time ari tu beli 50pc...  


customer ni pernah pakai produk ni tapi buka beli ngan sara... so kali ni dia beli ngan sara sbb dah tak ramai yang jual katanya.merata cari bedak ni sbb nak ikhtiar ubatkan kayap anak dia...semoga anak beliau cepat sembuh.sakit kot nak kayap...sara tak pernah kena tp suami pernah kena.katanya mmg sakit.sampai rasa lenguh sendi.


customer ni pulak dah 3 kali repeat oder hihi...akak ni dekat je sara boleh COD je kat tesco cheng... selalu pakat2 dengan kawan2 opis dia.kumpul2 oder.

bagi yang nak oder sikit ke banyak ke boleh WA sara +60129504644
PM kat FB sararisa ghazali
Email : sararisa_82@yahoo.com.my


thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...