kelikkk la saya pelisss!!

Odbo cc cushion


odbo brightening cc cushion


masa baru pakai nampak agak putih melepak hihi....



setengah jam kemudian...tadaaaaa!


muka plain tak pakai bedak pun....keluar ambik anak sekolah je pun kan kui kui kui



Beza tak lepas pakai odbo cc cushion? Coverage sangat cantik tak bercapuk.senang nak apply.pakai nipis2 je pun ok.klu muka senang berminyak kena dap dap dgn compact powder lepas tu.Selama ni duk pakai BB cream dalam tiub tu kan... pastu tetiba gatal gi beli april skin....harga leh tahan rabak poket aku... ni try brand odbo plak rm38 je kau ihihihi murah gile...mmg original sbb beli dgn distributor dia..bukan kat gerai2 makeup yg bersepah ada sekarang ni..
sapa nak try boleh tengok sini ----> https://www.instagram.com/cathydollmalaysia/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...