kelikkk la saya pelisss!!

happy b'day




HAPPY B'DAY MICHAEL JACKSON.....uwaaaa aku minat gile sama dia!!
satu hari duk dengar lagu you are my life je....(lagu tu MJ tulis utk anak2 dia)...very beautiful song...!!!! uwaaaaaaa....!!

tempahan dari katon


angpow saiz besar....tempahan dari katon... meriah tak? hehehehe...beliau nak corak bunge2... so nilah hasilnya....sesapa nak tempah masih sempat lagi ye....

selamat menyambut bulan ramadhan



selamat berpuasa kepada seluruh umat islam....kepada kawan2 dan pembaca blog sararisa.... semoga kita dapat mengerjakan ibadah puasa dengan sabar...

tempahan dr kak syana



akhirnya siap jugak tempahan dr kak syana... nanti sara pos ye...heehehe

balik umah!!


koleksi makin bertambah...!! yey!!


brg wajib beli...hehehehe



arissa terbongkang...pas makan ubat











adam konon nak ikut ayah dia gi anta baju kat dobi tapi dia pun terbongkang sama dlm keta...wakakaka!!




dr kuala kangsar terus ke bukit beruntung singgah umah abg ipar...lepak2 makan2 dlm kul 10mlm aman ajak balik melaka....uwaaaaa!! den dah penat gile ni..ingat nak tido situ je....aman cakap adam n arissa demam takut jangkit ngan anak2 buah so gerak la balik melaka mlm tu dlm 10..dekat kul 12 sampai melaka.... sib baik la esoknya aman offer anta baju ke dobi...so ringan la beban aku...ekekekeke.... banyak sioottt dekat 7kg baju nak kena basuhh...!!




petang tu kami gegas balik kl balik utk acara gotong royong...esoknya (ahad tu) adik aman nak tunang....uwaaaa lagi sekali penat!!!












kuala kangsar




adam mmg suka buka2 laci...hehehe...








besar gak la bilik dia






rumah rehat kuala kangsar






pemandangan dr bilik



sebelum masuk k.kangsar singgah kat taiping...ingat nak mkn kue tiaw doli yg glamer tu...tapi makkk aiii ramainya umat dlm kedai dia...so aman tapau je la... tu pun kena tunggu dekat 45 minit.... pastu terus ke k.kangsar..mkn kat bilik je la...lepak2 tak de gi mana... rehat2 je..badan pun dah rasa lemau2 nih...



alor star


cantikkan pemandangan ni....on da way ke kuala kangsar....
























adam dah start bosan.... lama gile tunggu oder...padahal ada 2 family je yg lunch kat sana...wakakaka






















































menara alor star











istana lama




































chek in kat hotel ni....lama giler otel ni dibina tahun 1967 kalau tak silap...














pas chek out penang kami terus ke alor star... sampai pun dah petang...pusing2 kat town tu n makan...balik rehat...ingat mlm tu nak dinner kat restorant berptar kat menara alor star tu...tapi fully book plak mlm tu so kami book utk lunch esok je la....so gi la makan kat pekan rabu tu,ada restorant nama bamboo kalau tak silap...western food dia not bad...sedap,service pun bagus dan bersih.... pas makan kami lepak2 depan istana lama tu...then balik titun..











esoknya keluar brekfast kat pekan rabu jugak...sempat beli tudung...murah ler kat sana...chek out hotel... pastu gi bukit katu hitam...tak de menda pun kat sana...patah balik...lunch kat menara...pastu terus chow ke kuala kangsar plak....

























r

penang day 3

























































































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...