kelikkk la saya pelisss!!

permulaan baru ~ the perfect skin story

Bismillahirrahmanirrahim...
Introducing "The Perfect Skin Story by Sararisa"
combination of coffee grounds with coconut oil and a bit of sea salt for an extra exfoliating kick!
Jom cuba alami sendiri bau kopi yang segar,minyak kelapa yang melembabkan kulit dan garam laut yang kaya dengan mineral akan bertindak menyingkirkan sel2 kulit mati sekali gus memperbaiki kulit anda!
RM29 (tidak termasuk kos pos)

stok baru bedak sejuk muntah belut


  Assalam semua... ni nak warwarkan stok baru dah sampai ni...meh pakat oder..nak sekeping boleh,nak banyak keping pun boleh..nak pek jimat 200gm pun ada...
 antara kelebihan bedak sejuk clay ni boleh memudarkan parut,mengurangkan kulit2 yg merah akibat jerawat atau ruam,melembabkan kulit,mengecutkan jerawat...selain dipakai dengan cara bancuh air...boleh jugak pakai kering...ambik debu2 yg ada tu gosok je kat kulit. Kalau ada baby yg kena ruam lampin pun sesuai sangat ye... Sara galakkan uoll bancuh pakai air mineral atau air tapis ye,nnt terjamin bersih nak tepek kat muka kan...hihhi...owh ya...ada jerawat belakang badan pun sesuai sangat tau!

Selain tu boleh jugak utk ikhtiar merawat sakit kulit seperti kayap,gatal2,bisul...campak dan chicken pox.

What's app sara di 012-9504644 utk fast respon ye

bedak sejuk clay ~testimoni

antara testimoni customer bedak sejuk muntah belut @clay.
Alhamdulillah,walaupun sara kurang sangat iklan produk ni tapi bagi yang dah pernah cuba memang akan cari balik produk ni...

customer ni repeat oder kali ke2...first time ari tu beli 50pc...  


customer ni pernah pakai produk ni tapi buka beli ngan sara... so kali ni dia beli ngan sara sbb dah tak ramai yang jual katanya.merata cari bedak ni sbb nak ikhtiar ubatkan kayap anak dia...semoga anak beliau cepat sembuh.sakit kot nak kayap...sara tak pernah kena tp suami pernah kena.katanya mmg sakit.sampai rasa lenguh sendi.


customer ni pulak dah 3 kali repeat oder hihi...akak ni dekat je sara boleh COD je kat tesco cheng... selalu pakat2 dengan kawan2 opis dia.kumpul2 oder.

bagi yang nak oder sikit ke banyak ke boleh WA sara +60129504644
PM kat FB sararisa ghazali
Email : sararisa_82@yahoo.com.my


thanks :)

Little box

Semalam en.arman cuti.so dia ajak pergi tengok wayang.dah lama nak bawak budak2 ni tenok wayang tapi asik la bertangguh... cerita kungfu panda 3 tu dah berzaman dah orang tengok...kitaorg baru nak tengok kikiki...tak pe lah ok jugak tu tak ramai org dalm panggung tu kan...tp masa nak beratur beli tiket tu kemain hazab,ramai oiii orang duk beli tiket superman and batman tu...sesambil tunggu tu sara masuk daiso,kedai dia sebelah je dgn GSC tu...haruslah kena buat lawatan dlm tu kan...
tak de beli apa pun,just amik mainan dinasour utk aiman,earphone en.arman,pastu ada la 3-4 barang lagi... tp dalam banyak (banyak ke?kikiki) yg beli semalam sara paling suka yang ni... tak tau kenapa...masa jumpa tu terus amik tak payah pikir2 dah... bentuk kotak tu buat sara teringat zaman kecik2... rasanya pernah tengok sapa tah yg suka simpan tembakau ngan rokok daun dalam bekas besi mcm tu...kotak yg sara beli ni kecik je sesangat...kalau letak cincin dapat la 2 bentuk je hahaha...tp beli jugak...geram tengok comelll!


comelkan? accessory case





suka bahagian penutup tu...pastu kalau nak buka kena tekan..dulu2 ada kotak besi cam ni kan?


dalam dia ada cermin dan 2 bahagian... sara decide letak lipbalm... tu sebenarnya lipstick sara yg dah nak habis,sara korek2 campur dgn vaseline pastu tuang je dalam tu simpan dalam peti bagi keras, nampak elok plak duk dalam tu kan?
sebelah tu ingt nak buat lagi satu tp nak buat kaler lebih light.nanti masuk handbeg senang kan? hihhi
tu je nak cerita bye!

Tips kecantikan Nik Nafisah Marini ~bedak sejuk muntah belut

Sara just nak share tips kecantikan yang sara jumpa dalam youtube ni... ni klip yg diupload pada 2010... dan sekali lagi Nik Nafisah Marini ni masuk nona pada minggu lepas...juga masih lagi mengamalkan bedak sejuk muntah belut...Alhamdulillah selepas keluar nona minggu lepas oder mmg tak putus,sampai ke sarawak org oder ha!..kelam kabut oii makcik ni ,sbb tak pernah kan oder serentak mcm gitu... dalam masa 2 minggu 300 keping terjual! Alhamdulillah sangat..rezeki yg tak disangka2...so stok baru akan sampai insyaAllah selepas cuti sekolah,sesapa yg berminat nak oder boleh Whatsapp sara di 0129504644 atau email ke sararisa_82@yahoo.com.my
kalau nk borong pun boleh,nak sikit pun boleh...

selain untuk mencantikkan kulit dan memaintainkan kulit kita, bedak sejuk jugak boleh merawat jerawat biasa,jerawat batu dan bisul... boleh jugak merawat penyakit kayap (insyaAllah dengan izin Allah...kita ikhtiar)...

Bedak sejuk ni 100% bahan asli tanah liat... boleh juga dipakai pada baby dan kanak-kanak..kalau ada gatal2 dan ruam2...

balik dari tempat panas atau sunburn pun sesuai sbb dia sejukkan kulit... dan please jgn la tanya saya bole ke nak putihkan kulit...rasanya tak de kot..just kulit kita lebih tona sekata,tegang,gebu dan lembut saja :)

selain tu  banyakkan minum air,makan buah n amalkan cara hidup sihat..kata nak awet muda kennnnnn!

#bedaksejukmuntahbelut
#magicclay
#bedakclay
#bedaksejuk
#awetmuda
#100%bahanasli
#backtonature




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...