kelikkk la saya pelisss!!

rezeki Syawal



Alhamdulillah, hujung puasa ari tu tesco ada call n sara menang voucher tesco rm2ribu, saje je masa join contest ni, syarat dia perbelanjaan minimum rm100 dlm 1 resit dah boleh join contest ni,just register kat web je...tak payah nak pos2 borang mmg senang yg amat lah... rezeki lepas 4 resit dapat call terus. 1ribu kena share dgn sesapa syarat dia...so sara share dengan adik sara, kebetulan dia baru pindah rumah baru seminggu sebelum puasa...so bg je lah kat diakan... ringankan beban  dia sikit..ye lah naik rumah baru banyak pakai duit kan...insyaAllah ada rezeki lain kita kongsi dgn org lain pulak...

peristiwa raya...

Allah lamanya tak berupdate blog ni... sibuk dengan urusan duniawi sangat haha.. Alhamdulillah puasa tahun ni Adan n arissa puasa penuh,walaupun cuaca panas sangat...
Raya tahun ni giliran balik Kota Bharu, so hari sabtu balik KL dulu,mak plan berbuka ramai2,so chek in kat De Palma,berbuka dekat Ruz Alladin,nasi beriani.sedap jugak.tp sbb ramai sangat,so servis sangat la lembab...padahal menu dah tempah siap2 seminggu sebelum tu lagi.
Hari Ahad baru lah gerak balik ke KB,dalam pukul 12.30 gerak dr hotel. Trafik sangat lancar...ada la etengah2 tempat slow je tp tak dela sampai berhenti terus kan... pukul 7 dah sampai rumah papa. kelam kabut sampai2 tu angkat beg n solat jamak zohor n asar dulu huhu...Aman tak berenti mana2 pun sbb takut lambat sampai...

Esoknya hari isnin tidur rumah ayah, selasa balik tido rumah mama,raya pertama tido rumah ayah,raya kedua balik tido rumah mama...kikiki gitu lah kalau ada 2 rumah kan mmg kena bergilir la... kalau yg jauh kan best...cuti seminggu comfirm duk ruah kita je hahaha....

tak banyak gambar yg sempat snap raya ari tu... phone sara buat hal,bateri cepat drain... mmg na kena tukar dah pun... huhuhu... so layan je lah ye... 



ya rabbi mcam mengandung kembar aku masa ni hahaha


raya ke3,on day way balik,singgah kenduri kat besut dulu

me and the one n only adik ipo...


family lengkap sara... ni raya ke3 ni,nak balik dah,
papa,mama,me,aman,angah,dayah,adik zatil,arissa,adam,aiman n ammar


ni pulak pic sekali dengan atuk sara,wan,mak sedara,pak sedara n sepupu.
ehem ehem adik sara pun ada jugak dalam ni hihihi

permulaan baru ~ the perfect skin story

Bismillahirrahmanirrahim...
Introducing "The Perfect Skin Story by Sararisa"
combination of coffee grounds with coconut oil and a bit of sea salt for an extra exfoliating kick!
Jom cuba alami sendiri bau kopi yang segar,minyak kelapa yang melembabkan kulit dan garam laut yang kaya dengan mineral akan bertindak menyingkirkan sel2 kulit mati sekali gus memperbaiki kulit anda!
RM29 (tidak termasuk kos pos)

stok baru bedak sejuk muntah belut


  Assalam semua... ni nak warwarkan stok baru dah sampai ni...meh pakat oder..nak sekeping boleh,nak banyak keping pun boleh..nak pek jimat 200gm pun ada...
 antara kelebihan bedak sejuk clay ni boleh memudarkan parut,mengurangkan kulit2 yg merah akibat jerawat atau ruam,melembabkan kulit,mengecutkan jerawat...selain dipakai dengan cara bancuh air...boleh jugak pakai kering...ambik debu2 yg ada tu gosok je kat kulit. Kalau ada baby yg kena ruam lampin pun sesuai sangat ye... Sara galakkan uoll bancuh pakai air mineral atau air tapis ye,nnt terjamin bersih nak tepek kat muka kan...hihhi...owh ya...ada jerawat belakang badan pun sesuai sangat tau!

Selain tu boleh jugak utk ikhtiar merawat sakit kulit seperti kayap,gatal2,bisul...campak dan chicken pox.

What's app sara di 012-9504644 utk fast respon ye

bedak sejuk clay ~testimoni

antara testimoni customer bedak sejuk muntah belut @clay.
Alhamdulillah,walaupun sara kurang sangat iklan produk ni tapi bagi yang dah pernah cuba memang akan cari balik produk ni...

customer ni repeat oder kali ke2...first time ari tu beli 50pc...  


customer ni pernah pakai produk ni tapi buka beli ngan sara... so kali ni dia beli ngan sara sbb dah tak ramai yang jual katanya.merata cari bedak ni sbb nak ikhtiar ubatkan kayap anak dia...semoga anak beliau cepat sembuh.sakit kot nak kayap...sara tak pernah kena tp suami pernah kena.katanya mmg sakit.sampai rasa lenguh sendi.


customer ni pulak dah 3 kali repeat oder hihi...akak ni dekat je sara boleh COD je kat tesco cheng... selalu pakat2 dengan kawan2 opis dia.kumpul2 oder.

bagi yang nak oder sikit ke banyak ke boleh WA sara +60129504644
PM kat FB sararisa ghazali
Email : sararisa_82@yahoo.com.my


thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...