kelikkk la saya pelisss!!

Me and mine

















Cincin

Sabtu lepas,en.suami ajak jalan2 kuala pilah.Nak bg hadiah katanya,birthday dah lepas,anniversary dah lepas..tak tahu lah hadiah apa..dah org nak bg kita terima dgn hati,tapak tangan dan lubang hidung yg terbuka hahahaha...






Murah jugak harga masatu, rm151/gram...klu nk pegi cari,sila cari kedai nama nur jannah,support org melayu kann hihi
Terima.kasih en.suami😍😍😘

Sesekali...

Sesekali bila en.suami ajak ke kedai eco rm2 mmg seronok,boleh shopping sampai penuh bakul hihihi...tujuannya cuma nak beli paper binder je tp keluar dr kedai penuh tangan kiri kanan hahhaha

bakul bujur 2 biji





paling suka yg ini,walldecor


jug mini nk isi minyak masa.tak kuasa nk angkat botol besar setiap kali nk masak

Aqil

Nak simpan gambar dedek ni,hari tu konon nak transfer ke pc,entah apa aku tekan sekali semua hilang...nangis tak belagu oii gambar dedek comel2 sune hilang

Homemade kimchi

Rasa nak buat kimchi,walaupun bahan tak cukup..ada kubis dgn carrot  je,jadilah huuhuhu....


Rendam kubis dlm air garam 2-3jam




Sediakan bahan gaul,
Gochujang,lobak merak,pear,halia,bawang putih,sos ikan,bijan,minyak bijan,garam n gula perang(optional) secukup rasa...gaul semua


Siap...biarkan selama 2 hari room temperature,pastu baru masuk peti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...