kelikkk la saya pelisss!!

anak-anak

 salam,lama tak update pasal anak-anak...tak banyak cerita nak dicerita semuanya dah besar n dah tak melekat dgn kita lagi dah huhu...

arissa n adam makin membesar,dah pandai urus diri sendiri,arissa dah boleh siap sendiri time nak kesekolah,kalau nak keluar just sediakan baju mana nak pakai nanti dia boleh wat sendiri,adam pun sama tp still kena perhati jugak time mandi n pakai baju batulkan yg mana senget tolong butang n sikatkan rambut...

aiman dah boleh berdiri,pegang dinding n perabot...dah nak start jalan kot hari ni chek up turun 200gm,misi kata sbb nak ringankan badan n mungkin dia dah start aktif...walaupun makan mmg banyak n 4 kali sehari. masih bf macam biasa walaupun dah try mcm2 puting n susu huhu... misi tak galakkan bf sbb ada sejarah gugur so takut efect pregnency kali ni..nampak nya kena usaha lagi untuk tukar susu!

the coming soon baby baru buat buku merah hari ni, saiz baby ok,berat badan mami 62kg n nasib baik BMI normal so tak payah minum air gula huhuhu...parah jugak kalau kena tu!

harap2 semuanya ok n mami boleh handle sebaik mungkin...alhamdulillah jugak kali ni tak de morning sickness!!

hormon??!

as'salam... lama menyepi sbb tak tahu nak cerita pasal apa... kebelakang ni tak de mood langsung tambah2 pulak aiman makin lasak n dah pandai,nak2 kalau nampak sara kat meja pc ni mula la dia menyibuk sekali hehehe... oleh sebab tak tahu nak cerita pasal apa sara just nak bg tau sekarang dimasa2 terluang sara just menonton kdrama yg baru antaranya ialah
  yg ni marry him if you dare... mcm kelakar2 skit,yong hwa CN blue tu nampak hensem plak dlm drama ni n rasanya ni first drama dia kot nampak macho skit hihihi ke hormon aku tak betul?

ni tajuk 'the heirs' n mcm biasa la anak2 org kaya mesti jatuh cinta ngan gadis miskin kan?? sbb tgk citer ni?? lee min ho!! hihihi ok sila salahkan hormon aku!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...