kelikkk la saya pelisss!!

perkembangan terkini

Lama gile tak update blog,sampai kekok rasanya nak menaip dan susun kata-kata,tak tau nak mula dari mana,banyak yg dah lupa jalan ceritanya...maklumlah aktiviti seharian sara sekarang dah makin padat...kerja2 sampingan ni mmg tak terbuat.
Aiman dah makin lasak,mmg tak boleh tinggal sorang2,ada je kejanya...suka sangat punggah periuk belanga kat dapur, kalau jumpa pencil nak conteng dinding,kalau jumpa gelas nak tuang air sendiri... brg2 atas meja n kabinet mmg tak boleh biar mcm tu je sbb dia dah boleh capai,akal dah panjang...kadang2 dia usung kereta mainan dia n panjat atas tu nk capai brg tinggi...


tido sendiri...kepenatan main...nk ulik pun tak bagi.besar sgt dah kononnya...

ammar pulak dah pandai tgk org,tak nk dah tinggal sorang2..nk ada org depan dia je...

selasa lepas (9/9/14) ammar demam panas,petang tu nak mandi rasa badan panas sangat chek suhu 39.5c dah,so call ayah dia, nak gi klinik terus,nasib baik en.suami dah on the way balik rumah.sampai rumah solat maghrib terus ke klinik. masuk ubat bontot sekali..doktor buat surat untur refer ke hospital sebab demam tinggi sangat tambah pulak berak2 5-6 kali. so balik rumah kemas2 baju dalam pukul 10 gerak ke hospital pantai ayer keroh, sampai sana chek darah,masuk ubat bontot lagi sekali n masuk wad dlm pukul 2 pgi...huhuh sian la en.suami,balik penat2 tak sempat makan malam,esoknya terpaksa la cuti. 3 malam jugak la berkampung kat hospital.
nasib baik la ambik bilik 4 bed,ada jugak la kawan2 buat hilang bosan...en.suami datang pun kejap2 sebab tak mau terjangkit kat aiman pulak... ok la kan wifi pun laju,tv pun dah dapat satu sorang...mmg rehat sangat hehehe...




alhamdulillah dah boleh discharge hari jumaat ptg... hari sabtu rileks kat rumah... Ahad jalan2 ke kl pergi birthday party noah sepupu dia kat one shamelin indoor playground ke apa dia panggil tah, heheh


                                                                  ammar dan nenek 


                                          kek sebelum kejadian... oder dari sedapsedapbelaka




                                                                kena buli hehee


ni je la pic yg sempat snap... yg lain2 tak tau mana hilang tak nampak...panggil makan pun wat tak tau je.. kek coklat pun pandang sebelah mata je... majlis start pukul 3ptg sampai pukul 6ptg...terus balik melaka,singgah senawang rumah adik sara ambik mama,tumpang mandi n solat maghrib kat sana...
mcm tu lah... hari ni dah mama ada tengok2 kan budak2 ni...sempat la update blog,tgk drama ke hehehe... tp aiman dah mula panas badan,pukul 3 pg tadi muntah2...harap2 ok la jgn sampai masuk spital lagi..kang sudahnya mami yg kena warded!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...