kelikkk la saya pelisss!!

selamat hari raya 2015

selamat hari raya uolls! tahun ni giliran beraya kat KL.so raya pertama n kedua raya kl.raya ke3 dah balik kelantan.tak kose nak mereput kt kl lama2 ok.bosan huhuhu sedara tak ramai pun belah sana. Alhamdulillah semuanya ok belaka.Cuma Aiman la plak demam time raya.kesian dia tak selera makan.asik batuk n muntah.senyap je tak lasak mcm biasa. perjalanan balik kb pun lancar je tak de jem lama2. cuaca pun elok je tak panas sangat.tp dr gombak sampai ke raub tu mmg hujan lebat...sejuk skit la kan.tp kereta tak bole laju la jalan licin.sara mmg jenis cuak kalau naik keta time hujan.
oklah.pic pun tak banyak utk dikongsi.ada la sekeping dua yg tak seberapa ni hihihi

selamat...

selamat hari raya semua... dikesempatan ini sara nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada yg sudi membaca blog ini... jgn lupa bila pulang ke kampung halaman pandu dengan berhati hati dan berhemah.jgn marah2 walaupun dlm jem...

tak lupa beringat ingat bila menjamu selera.jgn lupa pada yg kurang bernasib baik.jaga akhlak dan peribadi.tutup aurat dgn sempurna.
meriah meriah juga tp biarlah meriah yg Allah suka...insyaAllah

bye!

hujan yang turun bagaikan mutiara!

Sejak puasa ni cuaca amat panas sara rasa.risau jugak budak budak ni puasa takut kena strok haba.pape pun alhamdulillah setakat ni ok lg.paksa diorg minum air kosong banyak waktu sahur.makan buah dan bubur.sesekali ada jugak beli aiskrim utk makan lepas berbuka.semalam dan hari ni baru hujan.Alhamdulillah.tp hujan pagi lebat teramat.sampai tak nampak jalan.siap guruh dan kilat.pukul 7 pg mcm pukul 7mlm...drive pun slow slow je takut jugak nk speed jalan licin.ammar pun takut sbb bunyi bising sangat.pape pun alhamdulillah sejuk sikit rasakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...