kelikkk la saya pelisss!!

Busy board for toddler



wekend lepas ajak en.suami ke kedai Eco Rm2.10, dah lama plan nak buat bsy board ni tapi asyiklah tertangguh.Kali ni lepas beli terus buat,tak de simpan2 lagi dah.Biasanya lagi lama simpan lagi lah malas nak buat hihiihi...






bahan2 yang dibeli kedai Eco.papan tu je ambik dari almari lama.sticker paper corak marble tu pun beli kat kedai Ninso Rm2.




tambahan dari mainan yang dah ada.



seromok pulak dia,mami panggil pun tak toleh dah


geram tengok tangan kecik tu hihihi











bila duk gini nampaklah kurusnya kau dik, berat tak sampai 8kg pun ni.sekarang appointment chekup kena buat sebulan sekali sbb misi nak pantau berat dia. berat naik sikit2 je,sekarang dah masuk graft kuning tu,undrweight. payah betul nak makan.kena top up dengan susu formula masa raya hari tu start.huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...