kelikkk la saya pelisss!!

selamat hari raya


rasanya belum terlewat lagi untuk sara mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua rakan2..dan pengunjung blog ini...kalau ada salah silap....yang tak sengaja or sengaja...harap dapat dimaafi...raya tahun ni balik kelantan...sonok wehhh..lama tak balik (padahal baru je balik bersalin ari tu..kuikuikui...)...macam2 menda dapat aku makan...kunun2nya nak menten diet..sebab masa posa ari tu turun gak la 4.5kg....bila raya diet kemana...aku kemana...wakakakaka....pas raya ni naik dlm 2kg gak la...so pi mai pi mai tang tu gak la berat aku...hehehehe....cam yoyo!!
on da way balik ke kelantan kani singgah bermalam di marang...ok ler jugak..tak ramai...on da way balik ke kl kami singgah kat cherating...tido kat holiday villa...cantik tempatnya...rasa tak puas 1 malam je,arisa pun apa lagi enjoy mandi swimming pool ler..sampai tak nak naik..abes sunburn,legam budak tu huhuhuhu!!...insyaAllah ada rejeki nak singgah lagi....hehhehehe...

0 Response to "selamat hari raya"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...