kelikkk la saya pelisss!!

tudung ikin
















tengah boring2 tadi,gatal plak nak snap gambar tudung ikin (ada jugak panggil tudung ariani...mana2lah labu!!) yg baru beli masa balik kb ari tu...senang sangat pakai tudung ni...tak payah iron...tak payah nak bentuk2...sarung je...siap...simple je...kawan2 pun berminat nak cuba,so oder la dalam 1 dozen dulu,insyaAllah akan sampai dalam seminggu dua ni...ni antara gambar yang sempat snap tadi..ada dua helai...satu lagi malas nak iron,yg tu kena iron sebab material lain n kena pandai lilit skit sebab saiz besar...saja beli dua saiz....nanti la ada masa sok sara amik lagi....

0 Response to "tudung ikin"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...