kelikkk la saya pelisss!!

FAMILY DAY DI P.D 24 - 26hb 2008 (day 1)


arissa yg dah ngantuk n mula tunjuk perasaan...see muka aku yg masih control....dalam ati geramm!!!....huh!!!


antara game malam tu....aku org first kena kick....cehhh!!



cehh sempat lagi korang ni....sian adam tau...tak kose mak!!!

















arissa dengan costume butterfly nya....






alololoh!!!







ape pasal aku cam peknen je kat sini...ceh!!








cun2 tak sume ni??









wanita idaman malaya...hhehehe






















baju pepel tu ana punya beras lah...ekekeke












adam n auntie a' (the hantu plastik sampah...ekekeke)













my tiger!!














huhu..ngantuk dah ni....



lokasi: rumah peranginan persekutuan port dickson
date: 24 - 26hb JAN 2008
aktiviti: hari keluarga
lebih kuang 12 family so sume nya dalam 40 org yg hadir pada hari tersebut....sangat meriah..sebab sume mmg jenis sporting...aktiviti hari pertama bbq,kareoke,game dan tema malam tu holloween fancy dress dan juga cabutan bertuah...kitaorg dapat 4 hadiah utk cabutan bertuah....yahooo!
arissa dapat tempat pertama fancy dress kategori kanak2..n adam tempat kedua....ehehehe!!

hari kedua....ada sukaneka...pastu acara bebas...
hari ketiga balik.....







0 Response to "FAMILY DAY DI P.D 24 - 26hb 2008 (day 1)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...