kelikkk la saya pelisss!!

kena tag plak...

ari ni kena tag plak dari kak syana ....

*Here are the rules*
-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
-Leave a comment for each blogger.

7 even facts 'bout me:

1.18 mei ni genap la umur 27 tahun (muda lagik kan??)
2.ada 2 anak,nama arissa sofia (4 tahun 2 bulan) dan adam danish (10 bulan)
3.minat dengan kerja kraft
4.suka buat puding,tak suka masak lauk2...tapi kena la wat gak....huhuhu
5.suka tengok katalog...n window shopping...skang ni online lagi senang...heheh
6.suka pelakon korea bernama ahn jea wook...(ni sebab terpengaruh ngan kakak ipar...dia hasut suh tengok drama korea....cit...)
7.suka kumpul fridge magnet....hehehe

six unspectacular quirks about me :-

1.tak suka lantai melekit(rasa geli sampai tak le nak letak betul2 tapak kaki...hiksss)...biasanya mop lantai 2 kali sehari,sapu 3,4 kalu sehari

2.time nak tido cadar mesti tegang....kalau salin cadar baru...mesti iron dulu

3.tak suka kongsi sabun ketul tu..kalau sabun cecair tu tak pe

4.suka kumpul handbeg..setakat ni dalam koleksi lebih dari 30 bijik...tapi jarang tuka2 sebab malas nak salin...selalunya bila beli baru n yg lama simpan terus....yg baru pakai sampai lebam...ekekeke pastu beli baru....huhuhu

5.kalau beli pape mesti komplete set...contohnya kalau beli pencuci muka body shop mesti komplete ngan pelembab n toner n scrub n masker....walaupun bukan pakai sangat atau pun ada lagi saki baki yg lama tuh....bad habit tul aku nih kan....

6.cukup sayang nak buang barang2 sendiri...contohnya lipstik yg 5 taun lepas pun masih ada lagi..tapi sayang nak buang walaupun tak pakai....my yobo dah bising dah....sebab dah termasuk sempadan space dia dah...ekekekek


dengan ini....aku nak tag plak org2 dibawah ni:

1.red
2.ima
3.kak ain
4.kak eja
5.kak era
6.saladin
7.r-nyz

sila jalankan tanggungjawab anda ye....hehehehe

0 Response to "kena tag plak..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...