kelikkk la saya pelisss!!

lama tak online dan balik kampung...


green leaf hotel..kuantan...gambar dalam bilik tak leh nak upload....sebab snap pakai camera hanpon...nanti ada masa sara upload lagi ye....



arissa yang penat...




arissa yang tak sabar nak balik hotel...dah penat sangat...





muka penat....






persiar pejalan kaki penuh dengan gerai2 jual cenderamata....sempat gak aku sambar fridge magnet seketul dua....eheee







pemandangan waktu senja...romantikkan??


















muka lapar...sempat lagi posing sakan...hehehe










kontrol hensem...lapar punya pasal...sib baik tak telan camera...muahahaha!!









adam yang penat....macam dia plak yang drive sepanjang hari....hehehehehe











pada kawan2...sori lama gile tak online..sebab pc problem.....huhuhu....sesak nafas betul bila lam2 tak leh nak online....huwaaaa....tapi apa kan daya den.....hari ni 9/3...online dari kota bharu kelantan...dengan menggunakan pc mak sedara aku...ekekeke aku melepaskan gian mengonline kan diri (semangat beb!!)...oleh sebab tak tahu nak start dari mana...biar la aku start cerita mengenani perjalanan balik ke kampung...ehem...ehem....aman ajak balik kampung sebab dah lama tak balik...lagipun kan kitaorg nak beranibeseri tak lama lagi...eheee....anggapla sambil2 gi jalan2 makan angin...pukul 11am lebih kurang kami gerak dari melaka ke kuantan...perjalanan slow skit...hujan setempat2....sampai di kuantan pada pukul 4.30ptg terus chek in green leaf hotel,rehat2 kejap pastu terus ke teluk chempedak...makan2...fuh..lapar beb!!
balik hotel balik..berehat sambil tengok tv...pastu tido sampai pagi....
8/3 lepas breakfast pagi tu kami sempat kuar gi pusing2 bandar kuantan...pastu singgah kat stadium darul makmur..sebab ada warehouse sale....ada sale anakku,elle,audry,voir....sempat gak la rembat sepasang bra audry n baju budak2 ni sepasang dua...ehehehe....pukul 1 chekout,n meneruskan perjalanan ke kota bharu....melalui jalan lama...ikut terengganu,kuala berang,besut...lebih kurang pukul 7mlm baru la kami selamat sampai kat rumah....fuh...penat...

0 Response to "lama tak online dan balik kampung..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...