kelikkk la saya pelisss!!

pc demam!!


arissa paling suka badak air ni....eheee


cumill kan??



tumpang seronok tengok 'brader' tu lepak...ekekekeke




dalam banyak2 kandang...aku suka kandang ni....diorg wat cam savana afrika...
dalam tu ada zirafah,zebra,burung unta...pastu apa lagi dah lupa dah...tapi cantik la tempat dia...




zebra...dah tu je la gambo yg cantik..yg lain2 ada gak tapi baik korang gi tengok sendirik...ekekeke...














slim tak aku kat sini?? sempat lagi tu nak perasan...







kakak arisa yg cun...







adam paling suka tengok gajah.....tengok binatang lain dia wat derkk je....sampai kat gajah baru dia exited...ekekeke








muka ceria...kanak2 rebina....dapat gi zoo...wakakakaa





n3 ni di edit pada 26 mac,aku tambah gambar je! (sebab dh dapat upload gambo...yahooo!!)







salam sume...lama sungguh tk update blog....nak wat cemana dari kelantan hari tu...kami sempat singgah kat taiping....pastu jalan2 kat bandar taiping....gi zoo...pastu gerak balik ke kl...singgah kat bukit beruntung...bermalam kat sana plak...umah abg ipar...pastu baru la gerak balik melaka...penat sunguh....mmg tak terkata...adess..ni pun tak abes lagi mengemas baju2....pc plak mmg tengah demam....baru je boleh buka tenet...tapi tak sempat install sofware sony ni...so tak le la nak upload gamba...uhuhuhuhu...sedey sungguh....nak bertenet pun tarak mood...sebab pc yg lembab gile ni....sudahnya....sara abeskan masa layan citer korea je...ekekekeke

1 Response to "pc demam!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...