kelikkk la saya pelisss!!

frame


excited....terus buh gambo n gantung...lalalala MySpace


sara gantung kat sini....tu lemari kasut daaa...tapi kat atas tu kosong...sara buh la koleksi frame...oleh sebab dapat yg gantung...so sara gantung la kat situ...ngehngehngeh...MySpace



ni plak yg di tempah asing..menggunakan kain batik sarung...cantik tak?? unik kan?? aku pun tatau nak wat apa...saje je tempah banyak2...wakakaka....leh simpan wat gift utk customer (yg beli banyak2 je tau...ekekeke)



ari ni terima parcel dari fatt ... untuk "fatt buffday swap away 2009".... tapi aku punya hadiah lum anto lagi kat fatt..uhuhuhu sori ye dik MySpace bz le pulok...insyaAllah minggu gak sara akan pos ye....


kepada fatt...terima kasih banyak2 MySpace ,sara terima frame yg kiut dengan hati n tangan terbuka MySpace... semoga kita berjumpa lagi..kalau ada swap2 lagi ye...ekekekeke

2 Response to "frame"

  1. SyaNa says:
    4/7/09, 4:43 PM

    cantek sara deco ruang kasot tu
    kretip :)

  2. sararisa says:
    4/7/09, 9:22 PM

    aha...cantik le skang ni...cer tengok 2,3 bulan lagi..bila adam dah tinggi skit....huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...