kelikkk la saya pelisss!!

hutan lipur ulu bendul

pagi tadi mr.hubby ajak pegi ulu bendul...ingat kan dia main2...rupanya bebetul....adeiii geram tul aku rasa..walopun suka gi jalan2...tapi tak suka la kalau cakap last minute.... selalau cam tu tau... kelam kabut aku siapkan bekal,packing baju n siapkan budak2...huhuhu selalu wat cam tu...bukan sekali ni je tau... pernah sekali tu tahun lepas ajak pegi tanjung piai...dah la bulan posa...aku plak tengah mabuk2 ngandungkan si adam tu...bayang la tetengahari buta di bulan posa aku yg memboyot2 ni gi jalan2....adeiii geram weii.... sikit pun tak de mood!

ok balik pada ulu bendul, arissa mcm biasala exited kalau bab main air ni...persamaan arissa n mr.hubby ialah diorg suka main air...suka berendam lama2....hehehehe...
aku perasankan satu benda je kalau mr.hubby tetiba nak gi jalan2 or amik cuti mengejut...mesti dia tensen kan kerja dia yg melambak2 kat opis tu.....

aku plak tak suka mandi di tempat awam ok...hikhikhik....aku tak suka pasir yg melekit2 tu...baju yg basah n melekat2 n aku rasa mcm org tengok aku je...pas tu bab nak salin pakaian n bila dah mandi tu nk kena salin bra,panties....huhuhuhu leceh..... tak suk...tak suka...tak suka!!










on day way...saje testing...takut cd camera ni rosak...ekekekeke....





see....arissa tak sabo sabo nak gedebush....!!






kan dah cakap...dua2 ni suka sangat main air...







adam takut...eheee sejuk lerr...














tak sampai setengah jam hujan turun...renyai2 je...pastu kitaorg dah nak balik....masa mr.hubby nak gi salin baju..tak sampai setengah jalan patah balik..."mami...hujan dah berenti la...kita sambung lagi la ye.."



adoyaiiii...aku dah rimas ni...ngan lembabnya...pasir melekit2nya....tapi ku tahan jugak...huhuhu










































ni plak round kedua lepas hujan... adeiii tak reti sejuk ke.....

















balik dari ulu bendul tu singgah kejap kat muzium diraja sero menanti....lawoo!!






















amik gambar dari dalam keta je...tak turun pun...malas la...lagi pun ramai plak tu...ada pengantin duk amik gambo...mesti cantik gambo dia...













balik umah masak nasi ayam walopun penat...(opsss maaf..maaf..lupa letak salad n tomato...ekekeke)















ok...aku tipu je....aku masak nasi je..ayam beli kat ayamas...wakakakaka
















3 Response to "hutan lipur ulu bendul"

  1. abgBro says:
    5/3/09, 7:49 AM

    waaa seronok nye p berkelah...tp jgn merungut...ore jate meme selalu buat keputusan last minit..hehe

  2. sararisa says:
    5/3/09, 2:56 PM

    ye la...ye la tak komplen...sara ikut je...huhuhu

  3. abgBro says:
    5/3/09, 9:56 PM

    gud girl..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...