kelikkk la saya pelisss!!

bengang....!!



bengang betul hari ni..tadi nak upload gambo api cd plak cam dah hancusss...tak le nak baca..penat je tertonggek2 amik gamba...last2 cd plak rosak....ape la nasib....jual online ni mmg bergantung 100% pada gambar.....

ingat nak sambar la satu digital camera kecik yg senang nak bawak gi mana2 (since aku kan blogger tegar...hahaha)....paling penting tak yah pakai cd tu....
dah la nak bawak cem coder tu satu hal....dengan gedabaknya....adesss (tapi..tu la...aman kata tak yah!!!)......hangin tul la ari ni...

ade tak sesapa yg baik hati nak dermakan ke...kasi sedekah ke...kasi hadiah ke walopun b'day dah lama lepas..... sara dahului dengan ucapan terima kasih....hehehehe




0 Response to "bengang....!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...