kelikkk la saya pelisss!!

cameron highland part 2

aku n aman gigih bangun pagi2 tu semata2 nak breakfast kat tea n scones....takut jem wooo....ingatkan dekat la....punya la jauh sampai ke kg.terla kitaorg pegi...wakakaka....sampai sana kedai pun baru buka...staff dia baru nak susun cawan...cisss...terpaksala tunggu...tunggu punya tunggu scones pun tak siap lagi...so kitaorg makan sandwish,muffin n tea tarik je la..sib baik sedap...dengan pemandangan yg cantik...hehehe...cam org inggeris tau...wahahaha....satu je tak best...lalat banyak!!!!



adam yg dah start bosan...hahahaha


yey....b/fast dah sampai...



see cantikkan?? kat kawasan ni tak sejuk sangat,tapi kalau berangin tu leh tahan gak la....huhuu




adam sibuk ngan lalat....










panas woooo walopun baru pukul 10pg...












ok...aku pasan...snap gambo sendirik...







arissa kat tea shop...tak de la murah sangat...rm8 sekotak utk flavoured tea..sbb kalau kat pasar malam rm7 dah boleh dapat dah...brand yg sama...kena pandai tawar2 la...dah kalau masuk kedai cenggini takkan nak tawar2 ye dak?? hehehe








tea shop kat kg.terla
pas tu on the way nak balik ke banglo tu sempat singgah kat strawberry farm..beli pape yg patut... arissa sibuk nak beli payung strawberry shortcake... (nak balik tu aman boleh tanya...mana kek nya?? aku blur...bila plak nak beli kek?? kata nak beli strawberry shortcake? "abg strwberry shortcake tu nama katun ler..." wakakakaka.....)
pas chek out tu kami terus gerak balik...then singgah kat tea shop lagi sekali...lupa plak kat mana... tapi sama cawangan la yg aku pegi pagi tadi tuh....tapi ladang dia lagi besar....berbukit2...


adam dah ngantuk sebab pagi tadi awal sangat bangun...hehehe
























besarkan?? ni baru separuh...kami lepak kat sini sambil2 minum honey lemon tea...sedap wooo...rm20 seteko dapat la dalam 6 cup....( padahal beli 1 kotak lemon tea betu rm8...wakakaka)
budak2 gi amik angin kat bawah...yg mana tak larat tu lepak je la kat atas tu hehehehee....pastu borong la teh sebab pas pada ni takde singgah dah...nak suh budak2 ni sume tido sebab jalan pusing2...(kitaorg balik ikut tapah)
on the way balik tu sempat la singgah kat lata iskandar...perghh jernih air dia...budak2 ni pe lagi sempat gedebushh sekejap..konon2 nak sejukkan badan la...sebab dah rasa bahang panas...hahaha...weii nak sejuk gi duk UK la....wahahahaa...



jernih wooo air dia...












arissa n ashraf




adam...mula2 wat muka boring....





pastu aman letak dalam air...siap tak bagi pegang plak...hahaha





dah berat dah pampers tu....




pastu adam siap bogel kat situ (gambar sensored...hahaha)... siap tak mo naik plak dah adam nih....
gerak dari lata iskandar,berenti kat masjid apa dah lupa nama....arissa muntah kat situ...pas semayang sume...terus gerak cari makan...pas makan terus gerak ke rumah abg ipar kat bukit beruntung...aman dah tak larat..so kitaorg tido je kat sana,tapi mak terus balik ke cheras malam tu jugak....
pagi tadi dari BB terus ke cheras...pastu lepak kajang jap...n terus balik melaka...penat wooo....tapi aku gigih update blog ni...hahahaha sebab tak sabo nak cerita kat korang!!!! :p


















1 Response to "cameron highland part 2"

  1. manja-art01 says:
    6/11/09, 9:33 AM

    wahaaa bestnye dia gi CH. adik ada ajak gi 26 ni tp..tak bley la sbb sepanjang bulan 6 ni every week jalan je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...