kelikkk la saya pelisss!!

al-kisah hari ni....



gigi adam dah banyak....heeeee!!!




mr.hubby baru pas potong rambut.....





dinner kat sini...






ada promotion....







walaupun kitaorg tengah diet...big portion pun licin..adeiiii....



lama tak update...bz siapkan tempahan...alhamdulillah...ada perkembangan la jugak....tapi tak de la banyak sampai tak le handle...hehehehe....

hari ni tak de wat pape pun...just keluar lunch,pastu gi survey kain..hehehe kain utk raya la...huhuhu...kalau time nak beli kan...mesti tak de yg berkenannya...time tak nak beli banyak plak yg berkenan ye dak?? korang pernah tak jadi mcm tu?? akhirnya balik tgn kosong jugak...adeiii....



mlm tu mr.hubby gi potong rambut,so dia drop sara kat hypermarket...sebab sara nak beli brg skit...(dapat tempahan baru...200 keping sampul duit...adeiii.....)



pas tu singgah dinner terus la...kang konon2 la...kalau balik kang nak masak lewat plak makan...(wakakaka aku punya alasan la tu...)



on da way balik..dalam kereta...terjadi la perbualan mcm ni:



arissa: mami,masa mami kecik dulu sapa jaga mami??

aku: mama tok la

arissa: ayah duk mana?

hubby:ayah nenek yg jaga

arissa:abis arissa duk mana??

hubby:arissa tak de lagi masa tu

arissa:abes arisa pegi mana??

hubby:arissa dalam perut mami la... (aku dah tak tahan gelak dah masa ni...)

aku: wehh tengok tu...apesal kereta tu... (aku konon2 nak alih topik la...)
arissa:kalau ayah kawin ngan mami baru arissa keluar ke??


aku n hubby: iyeeee!!


moral of the story: banyakkan membaca...wakakaka...kita tak le nak duga bila soalan2 cepu cemas ni akan ditanya...well budak2 kan banyak soalan,banyak menda dia nak tahu...so..aku kena la amik masa skit baca buku2 ilmu keibbaan ni....hurmmmmm...!!!








2 Response to "al-kisah hari ni...."

  1. afsal_8281 says:
    7/13/09, 11:07 AM

    ling...
    u ada buat sampul duit raya ye
    bape u charge dear

  2. sararisa says:
    7/13/09, 11:13 AM

    sal...nanti sara email ekk...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...