kelikkk la saya pelisss!!

alor star


cantikkan pemandangan ni....on da way ke kuala kangsar....
























adam dah start bosan.... lama gile tunggu oder...padahal ada 2 family je yg lunch kat sana...wakakaka






















































menara alor star











istana lama




































chek in kat hotel ni....lama giler otel ni dibina tahun 1967 kalau tak silap...














pas chek out penang kami terus ke alor star... sampai pun dah petang...pusing2 kat town tu n makan...balik rehat...ingat mlm tu nak dinner kat restorant berptar kat menara alor star tu...tapi fully book plak mlm tu so kami book utk lunch esok je la....so gi la makan kat pekan rabu tu,ada restorant nama bamboo kalau tak silap...western food dia not bad...sedap,service pun bagus dan bersih.... pas makan kami lepak2 depan istana lama tu...then balik titun..











esoknya keluar brekfast kat pekan rabu jugak...sempat beli tudung...murah ler kat sana...chek out hotel... pastu gi bukit katu hitam...tak de menda pun kat sana...patah balik...lunch kat menara...pastu terus chow ke kuala kangsar plak....

























r

2 Response to "alor star"

  1. FAWA says:
    8/18/09, 4:56 PM

    sara p aloq setaq....kg saya tur...

  2. jebat_durhaka says:
    10/15/09, 3:13 PM

    da sampai aloq staq nape tak terus ke rumah aku kat perlis...bukannya jauh pon tak sampai sejam perjalanan pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...