kelikkk la saya pelisss!!

balik melaka....akhirnya!!
















ni gambar kami dlm flight...adam 2nd time fly...masa 1st time dulu kecik sangat tak reti lagi...skang ni dah besar skit...so seronok la dia duk tengok awan n selebihnya duk kacau nenek kat belakang seat tu...hehehehe..sib tak meragam or tak jogging dlm flight tu....mami dah risau kot2 duk wat bising kang...kena halau ngan pilot plak...wakakakaka...
skang ni dah on line dr melaka....waduhhh rindu nya ngan umah aku.... lama oohhh balik kampung... semalam hubby sampai kb dlm kul 12tgh.hari ni amik flight kul 12.20 dr kb ke kl... tapi delay dlm 15min... sampai LCCT terus balik melaka... penat ler skit...aman ajak balik kl dulu tapi aku tak nak sbb ingatkan balik nak kemas2 umah....tapi bila sampai je umah...alhamdulillah sume beres...tak de baju kotor pun,baju bersih sume terlipat n tergantung elok,kipas sume bersih,halaman pun kemas,sink bersih,toilet bersih...hahahha rajin...rajin.... (ni yg sayang lebih ni kat hubby...leh bagi upah lebih...wakakakak!! ;P)...sungguh tak sangka...ingatkan dia duk bujang 2 minggu tu umah dah tunggang langgang....kihkihkihkih...so len kali mami leh balik kg. lama2 lah ekk bang?? ;P

0 Response to "balik melaka....akhirnya!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...