kelikkk la saya pelisss!!

one,too,tee,for

video


sara record adam dah pandai kira one sampai four (sekarang umur dia 1 tahun 8 bulan)...hahahaha....sapa2 nk cop wat menantu sila email...wakakakaka!!

p/s: sila abaikan pemandangan kat belakang tu ye... tak sempat berkemas lagi...hahaha

sara juga baru update produk terbaru kat sararisa-craft jemput la kesana plak ye!


1 Response to "one,too,tee,for"

  1. afsal_8281 says:
    11/13/09, 3:42 PM

    sara
    kan sal da cop lama dah ms adam baru lahir lagi kan nak wat nantu
    jgn nak offer2 kat owang lain lak
    hiiii3X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...