kelikkk la saya pelisss!!

twilight...!!!

sapa dah pernah tengok citer twilight ni?? mesti tak sabar nak tengok sambungan dia kan?? akan release pada 27hb ni...adoiii tak sabo nak gi tengok...best giler citer ni.... very romantic n no 18sx yg melampau...ehehehe.... kisah percintaan manusia dengan vampire...adehh sangat la romantik...tak de rupa2 buruk n taring2 dlm citer ni...sesuatu yg lain la bg sara sbb biasanya kalau vampire mesti ada taring2 n tak le kena matahari bagai kan??









ni sambungan dia the twilight saga:new moon




citer ni di adaptasi dr novel ni.... nak beli ah novel ni... org kata citer dlm novel ni lagi best...ermmm...

0 Response to "twilight...!!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...