kelikkk la saya pelisss!!

balik kelantan

18hb dari melaka balik ke cheras....plan asalnya nak balik ke kelantan hari tu ikut muadzam,tp sbb mak call suruh bawak tv kecik untuk digunakan pada family day nanti,so terpaksa la tukar plan...balik KL dulu esoknya baru la gerak balik ke kelantan ikut gua musang....kami gerak lepas subuh,lebih kurang pukul 6.15pg...anak2 sume tak bangun lagi...so senang..tak yah mandi..angkat je siapkan susu...hehehehehe....alhamdulillah seawal pagi tu jln tak sibuk...2 jam je sampai di raub...tp tak berenti sbb hujan lebat sepanjang2 jalan....lebih kurang pukul 10pg sampai di RnR gua musang,singgah breakfast...salin pampers adam,then terus gerak ke kota bharu....


dekat sg.durian,trafik agak perlahan...ingat ada kemalangan..rupanya kat jln kat situ ditenggelami air..tp nasib baik masih boleh lalu...huhuhuhu....






terpaksala la slow2 je kat sini....
lebih kurang pukul 12tgh mama sms tanya duk kat mana....aku cakap br nak gerak dr KL...wakakaka konon2 nak supprisekan diorang la.... sampai kota bharu singgah kedai kek...teru balik umah...sampai2 je kat umah diorg baru nak start makan tengahari....so kitaorg pun join la sekali terus.... sbb tak tanya dah beli kek ke belum...tengok2 dah ada kek rupanya....so tahun ni mama dapat 2 bijik kek....hehehhe rezeki....

pas makan2...rehat n mandikan anak2... hujan tak berenti plak kat sini siap ngan angin kuat...huhuhu sejuk weii...nak mandi pun malas.... pukul 8mlm papa n mama keluar hantar angah ke bus station...dia kena balik kl sbb isnin tu kena gi seremban nak daftar ke kolej baru....



0 Response to "balik kelantan"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...