kelikkk la saya pelisss!!

SDSI

owhh dah bersawang blog sara ni...seminggu ni agak sibuk menyiapkan frame untuk famiy day pada 25/12 nanti... tambah2 plak adam tak berapa sihat,so mmg penat dan tak cukup kaki tangan rasanya...
ahad lepas,sempat ke MITC kat sana ada apa tu satu dearah satu industri,tak de beli pape pun just beli kerepek2 yg murah sebb dah last day kan...so banyak la diorg lelong..hehehe...tak sempat pun nak snap gambar kat sana sbb org yg ramai tambah2 ngan adam yg dah mengantuk + tak larat....so balik umah mmg tido tak sedar apa dah....errmm...









0 Response to "SDSI"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...