kelikkk la saya pelisss!!

weken yg bz




















jumaat petang pas asar kitaorg balik cheras...esoknya (hari sabtu 5/12/09) adik aman kawen...ermm majlis ni majlis akad nikah je...so acara makan2 jemput family n sahabat2 terdekat je la....insyaAllah majlis sanding pada bulan 2 tahun depan...sekali ngan sambut menantu mak yg bongsu....so ada 2 couple la pada majlis bulan 2 nanti...aku agak bz la pada ari tu...gambar pun tak banyak snap sbb mr.hubby sibuk duk rakam video....
hari ahad tak de gi mana pun...suping2 kat shamelin kot2 ada warehouse sale yg best2...ekekeke.. then petang terus balik melaka....mlm tu plak arisa cakap nak ajak kawan2 dia wat b'day....gigih la kitaorg keluar pas maghrib tu ke mydin cari bahan2 nak masak...penat weiii....

0 Response to "weken yg bz"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...