kelikkk la saya pelisss!!

tukar plan

salam...agak lama sara tak update blog ni...sebelum ni bz siapkan tempahan cross stitch... pastu plan nak ke sarawak..tapi akhirnya kami tukar plan balik ke kelantan,sbb nak menziarah pakcik ... so hari jumaat pkul 6.30pg kami gerak ke kelantan dr KL... dlm kul 2 sampai ke kelantan... plannya esok tu nak jenguk pak cik sara yg sedang sakit tenat di hospital K.T'ganu...akibat canser usus... tp ptang tu sepupu sara call katanya nak bawak pakcik balik ke rumah di besut... tp sesampai di rumah dalam 15 minit,pakcik sara pulang ke rahmatullah.so tak de lah rezeki sara nak jumpa beliau....semoga roh beliau di cucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org yg beriman...
agak terasa jugak dengan kehilangan beliau,sebab masa sara kecik2 dulu masa cuti sekolah sara akan tinggal dirumah pakcik...

0 Response to "tukar plan"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...