kelikkk la saya pelisss!!

happy besdaii to me!!

hari ni genap la umur sara 28 tahun....MySpace
tak de menda yg supprise pun... sebabnya sejak 4 hari lepas mr.hubby asik duk ulang2 'mami..happy b'da' kejap2 'mami happy b'day'....MySpace sampai naik bosan mendengarnya...hahaha...


so hari ni seperti biasa hantar adam day care... pastu kami menuju ke melaka mall... ingat nak tengok wayang tp tak de citer menarik pun... so terus lunch... lepas lunch pusing2 la kat mall tu..tahun ni tak de plan nak beli apa as hadiah..tu pasal pusing2 tak jumpa yg berkenan...hehehe
hubby cakap jom pegi JJ plak..ok la pi JJ... tp tak sampai half hour..dia cakap kita gi mahkota prade je la...boleh?? tak pernah2 dia rajin nak 'tawaf' shooping mall cam gitu sekali...

aku on je la..ikut je... bila sampai sana... aku cakap nak beli handbag je la...penat dah pakai handbag besar (semua handbag aku style hobo punya)... since adam pun dah besar... nak letak pampers n botol susu dia bawak sendiri beg dia... aku pun berangan la nak beli handbag kecik...

pusing punya pusing... nampak la guess corner... tp dlm kepala aku tak mo la guess...dah banyak... ingat nak cari sembonia ke.. carlo rino ke... (sbb aku fikir aku dah tua..cam tak sesuai plak bawak bag funky2 nih)MySpace
tp dr jauh aku dah nampak new arrival... nak ke tak nak..nak ke tak... hehehe.. tak pe la gi tengok je la... bila dah tengok terjatuh cinta la dengan satu bag ni... tp letak balik... pusign2 dulu...abes bila dah jatuh cinta kan... tengok yg lain pun sebelah mata je la...wakakaka...
sudahnya pegi je la kat guess balik...tanya mr.hubby cam ne yg ni ok ke..boleh dia jawab...cantik ke..kaler can nenek2 je pakai....wakakaka... sbb beg tu kaler bronze.... promoter tu dengar kot.. dia cakap ada 3 kaler... ooo..ada 3 kaler...apesal tak letak.. dia cakap sbb new arivval..pastu brg nya limited je... terpaksa la letak satu2 je dulu... ok... then dia keluarkan kaler hitam n pink... ape lagi...mesti la pink jadi pilihan... so kesudahannya dapat la guess jugak hadiah hari jadi aku...hehehehe...
(moral of the story kena tanya kaler apa yg ada selain yg disply..hehee)
see cantik tak?? chain shoulder strap lagi.... cam muda plak...hahaha..
boleh pakai kat bahu or boleh wat sling bag... sori kaler tak berapa nampak... description boleh tengok sini
bila dah google balik... alamak ade lagi cantik la pulok... tengok sini tapi patern ni tak de la tadi..kat butik kt KL mungkin ada...ermm.... cantik kan pink??MySpace
hasil rembatan selepas itu... baju utk adam n arissa... (mami tak lupa ok...hehehe)





snap gambar sebelum keluar... baju ditaja oleh sararisa-store kihkihkih....
so kepada mr.hubby... terima kasih bg hadiah yg cun MySpace..sipa boleh pilih sendiri lagi..tiap2 tahun cam tu kan?? hehehe... so harap2nya tahun depan rezeki makin bertambah...
thanks ye bang!


3 Response to "happy besdaii to me!!"

  1. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    5/18/10, 9:19 PM

    Happy birthday Sara... cantik bag Guest tu...

  2. SyaNa says:
    5/19/10, 9:38 AM

    hepi bday sara
    best kan bleh tunjuk2 mana nak
    hahhaa

  3. sararisa says:
    5/19/10, 9:51 AM

    miss miror~ thanks
    kak syana~ ye mmg best boleh tunjuk2..kalau selalu lagi la best...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...