kelikkk la saya pelisss!!

tudung syiria lycra





semalam kan pergi pasar malam... tengah duk pikir2 nk mkn pe mata plak melilau tersangkut plak kat tudung ni... biasanya sara tak suka pakai tudung syiria...kalau yg first2 keluar dulu tudung ni pendek skit,pastu cutting tak berapa menarik...tp semalam sbb tengok kaler cantik kan..ijo gitu..tak pernah sara pakai tudung ijo..hahaha... tp sbb ada pink2 skit hati pun berkenan la sangat... so rembat la jugak selai... tp dlm hati bila taun tah nak pakai sbb mmg tak suka pakai tudung syiria ni...
balik rumah bila dah test eh cantik la plak...cutting dia cam cutting tudung yg ada awning tu..ada lekuk kat bahu,jahitan 2 lapis...paling suka kainnya jenis lycra yg berat tu,labuhnya plak betul2 atas dada... kalau kawan2 sume biasa pakai tudung ekin tu...selalunya kualiti kain dlm rm35 keatas... so mmg berat n terletak...inner tu pun tak licin,tak sakit kat telinga tu... pendek kata wehh nyesal plak beli satu je...wakakaka...
harga plak rm25 je... try cari kat tenet ni sume dlm rm30 keatas la plok...huhuhu...
dengan gigih sara cari gambar tudung hahaha...(mr.hubby tak de umah..pi dinner ngan budak2 opis dia,banyak la masa sara...hahaha), cuba tengok cutting dia ada beza kan??
lebih lebar bukaan dan ada shape skit kat bahu lebih terletak...dada pun tutup la..
ni yg pesen lama... bukaan sempit..so bila pakai just tutup leher je... bhg dada terbuka... tu pasal sara tak berapa suka...huhuhu...
p/s: pd kawan2 yg tau kat mana lagi boleh cari yg cam sara cakap tu inform sara sama tau!! hehehe

0 Response to "tudung syiria lycra"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...