kelikkk la saya pelisss!!

kenapa??!

alhamdulillah semuanya dah selesai... ok pada yg bertanya kenapa sara buang tahi lalat tu... jawapannya ialah sebab masa raya puasa hari tu tahi lalat sara kena infection...so dia jadi mcm jerawat tu membengkak,sakit lerr...keluar nanah n darah...bila balik ke melaka sara set appoiment dengan pakar kulit,doktor tu cakap setakat yg dia tengok ni ok je cuma tahi lalat sara jenis membesar..dan dia akan besar lagi dan lagi... so doktor tu nasihatkan buang saja,sbb kalau tunggu besar then parut pun besar jugak... lagipun sbb dah pernah kena infection...sbg langkah bejaga2 sahaja sbb itu adalah simptom2 barah kulit... so bila buang tahi lalat tu dia boleh la hantar sample ke lab utk ujian lain2.. (harap tak de pape lah ye kan...result tak keluar lagi ni...huhuhu)

hari jumaat tu pagi2 lagi dah tercongok kat klinik tu dr kul 9 sampai la kul 11pg baru la budak dia cakap..kak katil tak de kena tunggu petang ler kalau cam tu...alahai kalau cakap awal2 kan senang boleh la kitaorg gi makan dulu..dlm kul 3 dtg balik dpt la bilik,duduk kejap dlm kul 4.30 dokter suntik ubat bius...sakitnya tuhan je yg tahu MySpace
pas kena bius misi bagi plak pil kaler biru..pas makan ni awak rasa 'rileks' dgn kata lain 'lalok'..hahaha MySpace





ni baru pas makan ubat la nih... 'rileks' je...hahahaha
masa ni aman dah balik sbb adam dah ngamuk2 nak balik...huhuhu...tak pe lah kesian kat adam..seharian kena tinggal...
dlm setengah jam cam tu barulah dokter panggil utk procedur... kejap je dia wat...sambil2 sembang je...ekeke...ingat nak suh misi amik gambo tp aku kan tengah 'rileks'..lupa segala...hahaha..dah siap2 baring tu br tanya dokter boleh amik gambo tak...then dokter tu tak bagi sbb takut hilang tumpuan...katanya ni fine job...tak leh hilang tumpuan nanti muka u jadi parut...huhuhu gerun plak mendengarkannya...redha je la kan..kalau tak kang jadi cam muka lanun plak aku..ekekeke

pas procedur...tengak 'rileks' lagi..masa nih org suh wat apa aku wat je...hahaha... misi hantar aku ke bilik pastu dia cakap tido ye...ehehe...terus aku tido...sedar2 aman sampai dlm kul 8mlm...

lepas makan mee goreng n kebab seketul..hehehe
esoknya dah boleh balik... tp plaster still kena tampal sampai minggu depan...
minggu depan sekali lagi appoiment nak buka jahitan...adeii gerun gerun

budak2 ni apa tau...janji seronok duk lompat2 kat katil mami...ekekek



nih la rupanya ehehe...sikit je sangat...dlm 0.8mm gitu... tp kadang2 tu still la rasa menyucuk2 tu
ni plak duk tahan je rasa gatal..ke sbb mkn KFC ye?? adeii... jgn la berparut....huhuhu

nota kaki: kawan2 jgn lupa klik2 nuff sara ye...sian sara nak beli mesin jahit nih MySpace

7 Response to "kenapa??!"

  1. nina syakina says:
    10/11/10, 1:15 AM

    uiitt...jgn garu2...hihi

  2. Ema says:
    10/11/10, 9:18 AM

    mcm sakit je... huhu

  3. sararisa says:
    10/11/10, 10:33 AM

    nina ~ tengah menahan diri la nih...
    ema~ sakit skit je denyut2..yg tak boleh tahan bab gatal tu...huhuhu

  4. abgBro says:
    10/15/10, 7:22 PM

    ooo bgtu kesah nye...udah klu memudaratkn elok la dibuang dn kene sabo la ye menahan sakit tu...:)

  5. haidi takeAfoto says:
    10/16/10, 2:03 PM

    tgk pn dah ase sakit..kt kulit muka lak..xde parut nye la..jgn la garu..sentuh2..biar je cmtu..gatai cmne pn xyah la pegang2...sentuh2..

  6. sararisa says:
    10/18/10, 11:34 AM

    paklah~ mmg sabo dah ni..hehe
    haidi~ ye kadang2 sakit kadang2 gatal... kalau tak tahan sangat gosok2 kat keliling je...nak pegang benang tu gerun le...hehehe

  7. kakyong says:
    10/18/10, 4:05 PM

    bahaya juga yer kalo dah jadi menanah.. agak2 cam bisul tak??

    kalo ia menjadi tanda2 barah kulit.. elok la dibuang kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...